Partnerskab og referencer

I vores økosystem arbejder vi med de bedste partnere i Norden og de bedste leverandører i Verden. Vores partnerskaber er succesfulde, fordi vi har et tæt samarbejde om at øge omsætningen og profitabiliteten i vores fælles forretning. Vi støtter vores partnere i dagligdagen, og vi lægger meget vægt på at kommunikere og være på bølgelængde med vores netværk.

Lidt længere nede på siden kan du se, hvad nogle af vores nuværende partnere mener om samarbejdet med Pedab.

Bliv Partner

Er du interesseret i partnerskab med Pedab? Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder partnere og leverandører. Kontakt os.

Bliv partner

Venligst udfyld felterne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn (påkrævet)

E-mail (påkrævet)

Virksomhedsnavn (påkrævet)

Emne

Besked

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få relevante nyheder fra Pedab og vores leverandører direkte i din indbakke. Tilmeld nyhedsbrev.

Nyhedsbrev

Udfyld venligst felterne nedenfor.

Navn (påkrævet)

E-mail (påkrævet)

Virksomhed (påkrævet)

Tilmeld mig nyhedsbrev

Vi deler ikke dine oplysninger.
Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet.

Deltag i vores marketingsaktiviteter

Vi har løbende en række aktiviteter i markedet, som vi tilbyder vores partnere at være en del af. Desuden samarbejder vi med vores partnere om at lave skræddersyede kampagner rettet mod deres slutkundevirksomheder.

Følg os på LinkedIn

Vi opdaterer løbende vores LinkedIn profil med særligt spændende nyheder, events, jobmuligheder med mere.

Følg os på LinkedIn!

Reference

Læs hvordan Responsive fik nye kunder sammen med Pedab

I begyndelsen af 2014 besluttede Responsive i samarbejde med Pedab at udvide den fælles forretning baseret på marketing automation og big data løsninger fra IBM. I fællesskab udarbejdede Responsive og Pedab en salgs- og marketingsplan omkring New Business for at udvide antallet af købende kunder og begyndte snart efter at eksekvere på den.

Det udvidede samarbejde har givet Responsive konkret udbytte i form af en række nye kunder, samt flere meget succesfulde marketingaktiviteter, som har lagt fundamentet for Responsives og Pedabs fremtidige, fælles vækst.

Salgs- og Marketingdirektør hos Responsive, Tina Agerlin Hansen, siger: “I Pedab har vi en samarbejdspartner, som forstår vores forretning og bidrager aktivt til at udvide den. Vi er meget tilfredse med Pedabs proaktivitet og grundighed – specielt omkring at engagere nye kunder – og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.”

Besøg Responsive og kontakt os for at høre mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig med at finde flere kunder.

Reference

Theilgaard Mortensen og Pedab i strategisk samarbejde

Theilgaard Mortensen og Pedab har siden 2009 arbejdet sammen om salg og leverance af IBM Commerce løsninger i Danmark og siden da udvidet det succesfulde samarbejde til også at omfatte Sverige og Norge. Theilgaard Mortensen har en ambitiøs ekspansionsstrategi, som Pedab spiller en stor rolle i ved at hjælpe med etableringen og forankringen i de nye lande, hvor Pedab allerede har tilstedeværelse og netværk.

I den daglige forretningsgang arbejder Theilgaard Mortensen og Pedab tæt sammen om at få nye kunder og øge engagementet med eksisterende. Derudover har Theilgaard Mortensen sourcet en stor andel af det operationelle ved at være IBM Business Partner til Pedab for at sikre, at Theilgaard Mortensens sælgere og konsulenter kan bruge tiden sammen med kunder frem for på administration af samarbejdet med IBM. Det optimerer dækningsgraden på salg af software og sikrer en endnu mere effektiv konsulentforretning.

Kim Theilgaard, Administrerende Direktør i Theilgaard Mortensen, udtaler: “Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Pedab, fordi det team, de stiller til rådighed, er kompetente og selvstændige i at hjælpe vores forretning fremad. De er en fast sparingspartner når vi taler fremadrettet strategi og uundværlige i det daglige samarbejde om salg af Commerce løsninger i hele Norden.”

Hvis du også ønsker at få sparring til din partnervirksomheds ekspansionsstrategi, så kontakt Pedab. Læs mere om Theilgaard Mortensen her.

Reference

Succesfuld etablering på det danske marked

Advectas er en af Nordens største konsulent- og implementeringspartnere på Performance Management og komplementerende BI-løsninger. Advectas Group har hovedkvarter i Malmö og lokalafdelinger i bl.a. København, Göteborg og Stockholm.

Den 1. august 2014 etablerede Advectas afdelingen i København med fokus på bl.a. Big Data løsninger fra IBM og ligesom i Sverige har Advectas valgt at samarbejde med Pedab. I forbindelse med etableringen i Danmark udarbejdede Advectas i tæt samarbejde med Pedab et skræddersyet opstartsforløb, som sikrede en hurtig opstart inkl. alle nødvendige registreringer og autorisationer hos IBM. På den måde blev Advectas meget hurtigt klar til det danske marked.

Herefter hjalp Pedab med at planlægge og afholde et ”kick-start” Advanced Analytics seminar for Advectas’s kundeemner, mens vi sideløbende samarbejdede på en række aktuelle kundesager. Seks måneder efter Advectas’ etablering i Danmark var den første kundecase lukket. Her bidrog Pedab med bl.a. salgstaktik, prissætning, licenskonfiguration, oplæg på kundefinansiering samt forslag til kundekontrakt – og førte i det hele taget Advectas igennem salgsprocessen, således at Advectas’ medarbejdere kunne fokusere 100 % på forhandling med kunden omkring selve leverancen.

Partner og Adm. Direktør i Advectas Danmark, Lars Stilling, udtaler: ”Pedab performer simpelthen Top Klasse. Pedabs medarbejdere er professionelle, kompetente og vedholdende. Samtidig er de sjove og inspirerende at arbejde sammen med – en fornøjelse! Derudover har Pedab faste processer for alle led i opstartsfasen af en ny virksomhed og hele tiden fokus på forretningen, hvilket er en stor fordel for os i Advectas.”

Læs mere om Advectas her.

Reference

Sådan voksede Crayon IBM forretningen i samarbejde med Pedab

På globalt plan er Crayon blandt de ledende rådgivningsvirksomheder inden for Software Asset Management, cloud, license management og tilknyttede konsulentydelser og har i Danmark og Norden dyb ekspertise i at optimere ROI’en for softwarelicenser på fx Microsoft, Adobe og IBM.

I slutningen af 2013 valgte Crayon Danmark Pedab som distributør på IBM, og siden da har vi i samarbejde vokset Crayons IBM forretning betragteligt. I vores samarbejde med Crayon har vi fokus på de forretningsmæssige aspekter og vi har næsten daglig dialog omkring salg, konkrete kundesager, markedsføring mm.
Dertil kommer at Crayon gør brug af Pedabs SVI-as-a-Service koncept som løfter en administrativ byrde fra Crayons salgsafdeling.

Søren Selch, IBM Sales Manager hos Crayon, udtaler: ”Pedab er en værdifuld sparringspartner for mig og for Crayon i det hele taget. Hvad enten det drejer sig om et konkret spørgsmål til en kundesag, marketingplanlægning for næste kvartal eller noget helt tredje, kan Pedab som regel finde et kvalificeret svar. Samarbejdet med Pedab har været en medvirkende faktor til, at vi på ca. to år har vokset IBM forretningen, samt ansat flere rådgivere til at arbejde dedikeret med IBM.”

Læs mere om Crayon her.