Hvad vil du søge efter?

Case

Intito - the future of business decisions

En del af Business Innovation Program

For nylig blev Intito en del af Pedabs Business Innovation Program som del af deres vækst- og start-up-strategi i Norge. Intito er en virksomhed med speciale i teknologisk planlægning, der hjælper kunder med at træffe datadrevne forretningsbeslutninger og bedre ledelse ved at automatisere gentagne processer.

Intito start-up i Norge

Intito er en af ​​de største aktører inden for deres branche i Norden, men for at Intito skal opnå succes i Norge, er det ikke nok kun at stole på Finlands og Sveriges succes. Det norske Intito-kontor er i bund og grund en nystartet virksomhed, og som en del af sin vækststrategi er de en del af Pedabs Business Innovation Program.

Kristian Lahtinen, landechef i Intito Norge, udtaler: ”Vores samarbejde med Pedab har været afgørende for succesen med vores opstart i Norge. At have adgang til IBMs lokale ressourcer og support har været uvurderlig for at hjælpe os med at få nye kontakter og muligheder i landet,” og han understreger fortsat det gode partnerskab: ”Pedab har hjulpet os med IBM partner-processer og hjulpet os med at navigere i det norske forretningsøkosystem, og som en ægte forretningspartner har Pedab givet os værdifuld feedback om vores GTM-strategi og vores kernefortælling.”

Læs hele historien nedenfor

Vil du vide mere?

Read the full story

Vil du være en del af vores Business Innovation Program?

Kim Nielsen - Director of Data & Analytics
+45 50 77 01 55
kim.nielsen@pedab.com

Contact us