COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

  1. Generelt 

Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Pedab Denmark indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores website pedab.dk.

Vi registrerer data om vore kunder og partere, og de interessenter som selv henvender sig, så vi kan yde den bedste service.   

 

  1. Hvilke personoplysninger indsamler vi

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev eller downloader enkelte materialer, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Disse bruger vi til løbende at kommunikere  om nyt fra vores leverandører, relevante events og inspiration fra branchen til dig.

På pedab.dk og underliggende kampagnesider, indsamler vi cookies. Informationen fra cookies indeholder ingen personlig information men bruges til at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via fx Facebook, LinkedIn og Google.

En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en .txt-fil, som udveksles mellem browser og server.  Cookies kan slettes fra din browser. På http://minecookies.org/cookiehandtering kan du se hvordan du sletter cookies i din browser.

Denne meddelelse ses på vores website: ”We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website”.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

  1. Oplysninger bliver ikke videregivet uden dit samtykke 

Vi hverken sælger eller videregiver registrerede oplysninger uden først at få dit samtykke.

 

  1. Hvor længe opbevarer vi de registrerede persondata? 

Vi opbevarer de registrerede data så længe det er nødvendigt, for at kunne yde en god service over for vore kunder og interessenter som selv har henvendt sig til os. Såvel kunder som interessenter kan naturligvis til enhver tid bede om at blive slettet. I alle emails er der afmeld funktion og ellers send en mail til info@pedab.dk.Hvis du er kunde eller partner hos os, gemmer vi dine mails lige så længe, vi har et samarbejde med mindre du beder os om at slette dem.

Hvis du ikke er kunde, opbevarer vi dine mails, så længe det er relevant af hensyn til de oplysninger, du har bedt om.

 

  1. Hvem har adgang til oplysninger i vore databaser? 

De funktioner i vort firma som beskæftiger sig med at servicere vore kunder, har adgang til de registrerede persondata.

 

  1. Yderligere oplysninger om de persondata, som vi registrerer

Du er altid velkommen til at skrive til info@pedab.dk eller ringe til +45 5077 0150.