Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes

For partnere

Vi hjælper vores partnere med at vokse og blive mere rentable

FRA IDÉ TIL LØSNING

Pedab tilbyder en fuldent portefølje af løsninger og tjenester, højt specialiserede kompetencer og ekspertise inden for næste generations teknologier. Vi gør dette gennem samarbejde og win-win partnerskabsmodeller.

Ved at blive en del af Pedab økosystemet får du hjælp til at vokse og blive mere rentabel. Vores team af dedikerede fagfolk er klar til at introducere dig til nye markeder, forretningsmodeller, teknologier og løsninger. Vi hjælper dig med at bringe ideer ud i livet, så du kan nå flere kunder og skabe merværdi med dine løsninger.

Du kan vælge mellem en bred vifte af løsninger og tjenester, der passer bedst til din virksomhed. Vi vil innovere sammen med dig – bygge løsninger, lave markedsføringsplaner og sælge sammen med dig. Vi hjælper også vores partnere med at navigere i vores verdensledende leverandørers partnerprogrammer, så du opnår det optimale resultat.

Pedab arbejder altid efter at bygge langsigtede relationer og være en betroet rådgiver. Alt, hvad vi gør, gør vi med et unikt og personligt engagement.

HVORDAN HJÆLPER VI DIG TIL SUCCES

Her er blot et par af de mange grunde til at et samarbejde med Pedab vil være den bedste forretningsbeslutning, du nogensinde har taget:

Vi innoverer sammen
Driv den digitale transformation som dine kunder har brug for med innovative best-of-breed løsninger.

 

Vi vokser din forretning sammen
Udvikl din virksomhed ved at skabe efterspørgsel og nye muligheder på markedet.

Vi sælger sammen med dig
Lad os rulle ærmerne op og sammen gå ud i markedet ved hjælp af vores ekspertise inden for forretnings-udvikling, salg og marketing.

Vi guider dig på vej til mere værdi
Udnyt vores økosystem og giv mere værdi til dine kunder.

Hvilken type partnere er vi på udkig efter?

Vi tror på langsigtede relationer. Og som i enhver relation findes det perfekte match, når begge ved, hvad de leder efter. Er du den perfekte partner til Pedab? Vi leder efter:

Aktive partnere med kompetence
Partnere der deler vores passion for at forstå kunden og tage en aktiv rolle i at foreslå, implementere og vedligeholde løsninger for kunderne.

The perfect fit
The perfect fit er en partner, der opererer i et eller flere af vores otte lande.

Størrelse er ikke vigtigst
Mere vigtigt er det, at du investerer i de dedikerede ressourcer, der er nødvendige for, hvad vi beslutter at udrette sammen.

Specialiserede kompetencer
Vi ønsker at samarbejde med partnere, der tilbyder specialiserede kompetencer. Jo mere relevante vi kan være sammen, jo bedre. Vi håber, at du kan bringe brancheekspertise ind i vores fælles forretningsindsats. 

Ambitioner
Og selvfølgelig – vi kan godt lide ambitioner! 

Velkommen til Pedab-økosystemet

Ved at være medlem af Pedab-økosystemet kan du drage fordel af samarbejde med dygtige fagfolk og adgang til markedsledende teknologier, så du kan levere de bedste løsninger til dine kunder. Fortæl os om dine interesser ved at indsende nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv partner