Hvad vil du søge efter?

Blog

Huawei lancerer AI Ecosystem Program i Europa

27 november, 2019

Over de næste fem år vil Huawei investere 100 millioner euro, eller godt og vel 750 millioner danske kroner til at hjælpe brancheorganisationer, 200.000 udviklere, 500 ISV-partnere og 50 universiteter og uddannelsescentre til at styrke innovation rundt omkring i Europa, og her er kunstig intelligens et af nøgleordene.

Ifølge Gartner er tallet af virksomheder, der har indført kunstig intelligens, steget fra 4% til 14% mellem 2018-2019, og det siger noget om, at den enorme hype der er om kunstig intelligens, som hidtil har været svær at implementere i praksis, bliver mere og mere aktuel.

Kunstig intelligens og infrastrukturen, der kan supportere den, er modnet og blevet mere prisvenlig. Dette tvinger netop virksomheder og ledere til at tænker over, hvordan de skal anskaffe og igangsætte teknologierne, så de kan drage fordele af de mange muligheder, kunstig intelligens har med sig.

I november 2019 har Huawei og Jacob Knobel fra Datapult netop indgået et partnerskab, der skal accelerere udviklingen af kunstig intelligens i Danmark og resten af Europa. Huawei skal levere hardwaren til kunstig intelligens, og Datapult skal udvikle den software, som europæiske virksomheder efterspørger. Samarbejdet er Huaweis første europæiske partnerskab med kunstig intelligens som centrum.

Tag en snak med Pedab om kunstig intelligens, Huawei og Datapult. Kontakt Mariana Skeel på mariana.skeel@pedab.com eller telefon 60 33 05 66.