Hvad vil du søge efter?

Blog

Huaweis perle – et af markedets hurtigste systemer

25 august, 2020

Her hos Pedab arbejder vi med et ægte mesterværk inden for all-flash-løsninger. Huawei OceanStor Dorado V6 All-flash Storage har ikke bare et langt produktnavn, men en lang række kvaliteter. Det er blandt andet et af de hurtigste storagesystemer på markedet i dag.

All-flash-løsninger er det nye sort inden for virtuel storage, og udviklingen er gået i en fantastisk retning: storageløsninger med all-flash og SSD er ikke længere blot til de store virksomheder, men små og mellemstore virksomheder kan også nemt få gavn af all-flash, der er forbedret, udviklet og meget mere omkostningseffektiv end tidligere.

Fremtidssikrede storagesystemer og hurtig applikationsydelse er enormt vigtigt for virksomheder, der benytter sig af flashstorage, og med Huaweis nye storagesystem bliver kravene opfyldt.
OceanStor Dorado bruger flere controllere og en proprietær NVMe-teknologi, og udover at levere et omkostningseffektivt system har Huawei også udviklet et af de hurtigste systemer på markedet.

  • Huaweis all-flash storage har NVMe-arkitektur, der understøtter kommunikationen mellem CPU’eb og NVMe SSD’erne, hvilket reducerer behovet for SCSI-SAS-konvertering og forkorter dataoverførselstiden.
  • Systemet har en indbygget AI-arkitektur i tre lag, der automatiserer en række forskellige typer af datastyring.
  • Systemet har en samarbejdsalgoritme til controlleren, der synkroniserer datalayoutet mellem SSD’er og controllere. Dette giver en høj ydelse, et lavt supportbehov og hurtigere applikationer.

Vi har mange spændende ting at fortælle om Huaweis nye perle, og hvis du vil vide endnu mere, skal du være velkommen til at kontakte os.