Hvad vil du søge efter?

Blog

Hvad er Cyber Security Month?

1 oktober, 2020

National Cyber ​​Security Awareness Month blev først introduceret i USA i begyndelsen af ​​2000’erne af National Cyber ​​Security Division inden for Homeland Security sammen med Cyber ​​Security Alliance.

Målet var, at informere og uddanne befolkningen om, hvordan man opfører sig sikkert online ved hjælp af ‘enkle’ løsninger, såsom antivirusprogrammer. Da Cyber Security Month har bredt sig ud over grænserne, har fokusset ændret sig til “Vores fælles ansvar”.
  
International kampagne
Amerikas Cyber Security Month er i dag blevet en verdensomspændende kampagne, der inkluderer: European Cyber ​​Security Month (ECSM) og National Cyber ​​Security Awareness Week i Australien.
   
ECSMs mål er, at øge bevidstheden, ændre adfærd og give ressourcer, der fortæller, hvordan både befolkningen og organisationer bedst kan beskytte sig online. De ønsker at formidle vigtigheden i, ​​at sikre information og fremhæve de enkle løsninger derude for at beskytte data, hvad enten de er personlige, økonomiske eller professionelle.
 
   
Vi i Pedab støtter Cyber Security Month!
Sikkerhed og cybersikkerhed er en stor del af Pedabs kerneområder og ekspertise. Derfor ønsker vi at deltage i Cyber Security Month for at sprede viden og information omkring cybersikkerhed.
  
Hver dag gennem oktober måned deler vi tip og information om onlinesikkerhed. Der vil være både enkle tip og tricks, du kan tage for at sikre dine følsomme oplysninger, men også mere dybtgående blogindlæg om emner som cyberangreb, hackere, omkostninger og hvordan man opdager, at du er blevet hacket.