Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hvad vi laver

Data & Analytics

Avancere din datadrevet udvikling og innovation

Sådan skaber vi værdi

I Pedab er vores mål at hjælpe vores partner med at blive mere datadrevene på deres digitale rejse. Sammen med vores forhandler/leverandører, tilbyder vi avancerede teknologi løsninger der indsamler, lagrer, behandler, analyserer og sikre data mere effektivt.  

Vi tror på, at data er lifeblood of innovation og uden det, kan virksomheder miste deres konkurrence evne. Ved at udnytte dataanalyse, kan organisationer få indsigt i ting, der tidligere var umuligt at afdække. Dette giver dem mulighed for at træffe bedre beslutninger, optimere drift og identificere nye muligheder for vækst/vækstmuligheder.  

Vores hold af eksperter er dedikeret til at hjælpe vores partnere med at navigere i den komplekse verden af data. Vi udforsker, opbygger, og bringer løsninger på markedet for virksomheder, som/der har gjort data og analyser til en del af deres forretningsstrategi. Vi sørge for/leverer træning og support for at sikre, at de har færdigheder og viden, der er nødvendig for at lykkes/give resultat/opnå succes.  

At være datadrevet er ikke længere luksus, men en nødvendighed for organisationer der ønsker/stræber efter at være et skridt foran. Vi kan på fem områder se en betydningsfuld effekt af at bruge data, og vi mener, at værdien rækker langt ud over, at datadrevene virksomheder også klarer sig bedre økonomisk.  

VI TILBYDER

Pedabs Data & Analytics-team driver din datadrevne rejse fremad på tre områder:

 

white decorative stripes white decorative stripes

"Vores anbefaling er at identificere et nøgleområde og komme i gang med en simpel taktisk use case. Med det første projekt får du synlighed, erfaring og energi til at fortsætte."

Kim Nielsen, Director, Data & Analytics, Pedab Group

Hvorfor vi driver den datadrevne rejse fremad

Vores løfte til kunderne bygger på en vision om progression og forbedringer for organisationer, der har gjort data og analyse til en del af forretningsstrategien. Brug af data vil ændre organisationer, og det er denne indsigt, der inspirerer og engagerer os i at gøre en forskel.

Der er tre områder, hvor vi ser en betydelig indflydelse fra brug af data, hvor vi mener, at værdien går langt ud over, at datadrevne organisationer også klarer sig bedre økonomisk.

MERE INNOVATIV

Mange datadrevne organisationer har en mere nysgerrig virksomhedskultur end traditionelle organisationer. Med nysgerrighed følger en mulighed for at søge efter information og generere flere alternativer, dele information mere åbent og lytte mere omhyggeligt.

DEMOKRATI

Medlemmer af organisationen har øjeblikkelig adgang til information, der giver dem mulighed for at læse, arbejde, analysere og argumentere med data. Medarbejderne i en datadrevet organisation har større viden, og de kan også forvente, at processer som idégenerering, projektevaluering og beslutningstagning er baseret på fakta og indsigt.

BEDRE KUNDEOPLEVELSE

Digitale teknologier gør det muligt for datadrevne organisationer at give bedre kundeoplevelser uden de store omkostninger. Dette inkluderer at skabe skræddersyede, personaliserede og proaktive oplevelser for den enkelte person. Organisationer, der lykkes med dette, opnår loyale og mere rentable kundeforhold.

white decorative stripes white decorative stripes

Kom igang nu!

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at bringe dine data i spil!

Kontakt