Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Data & Analytics

DATA MANAGEMENT

DATA & ANALYTICS

Udnyt kraften i data

Let adgang til applikationer og data af høj kvalitet er motoren til transformation på alle niveauer i en organisation. Håndtering af dine data er første skridt på rejsen mod håndtering af store mængde data, både strukturerede som ustrukturerede, der dagligt strømmer gennem virksomheden. Det er kun gennem best-practice for datastyring, at organisationer kan udnytte kraften i deres data og få den indsigt, de har brug for til at gøre dataene nyttige. At kunne få adgang til de rigtige data på det rigtige tidspunkt og gendanne dem, når de er mistet eller beskadiget, kan bestemme en virksomheds succes.

Grundlaget for en datadrevet organisation er pålidelige data fra forskellige kilder. At kunne stole på dine data uden forbehold giver dig mulighed for at fortsætte fremad med fuld fart. Og uden tilstrækkelig kvalitet er dine data mere eller mindre ubrugelige eller endda skadelige. Derfor er datastyring ikke længere et snævert felt af ekspertise, det er en høj prioritet for virksomhedsledere at sikre organisationens overlevelse på lang sigt.

Mange virksomheder har prioriteret indsamling af store mængder data. Hvad du også vil gøre, er at sikre dig, at der er en plan på plads for, hvordan du administrerer dataene. Værdien og fordelene ved dataene er i fare for at gå tabt, hvis dataene gemmes i flere databaser, datalager og datasøer uden korrekt kvalitet, struktur og styring.

Data management plan

Din plan for håndtering af data er dit fundament for fremtidigt arbejde med data. Styring af data involverer en bred vifte af opgaver, politikker, procedurer og praksis. Omfanget er bredt og spænder fra oprettelse af data og rensning af data til visualisering, opnåelse og destruktion af data – på en sikker, effektiv og kontrolleret måde. Vi anbefaler, at implementere en åben, integreret data management platform med support for integration til data, datastyring, datakvalitet, styring af metadata, styring af masterdata og datasikkerhed. Med dette solide fundament er du rustet til at udvikle løsninger med kunstig intelligens, Internet of Things, automatisering af processer og selvbetjeningsløsninger.

Vores ressourcer

Hos Pedab mener vi, at Data Management er nøglen til vellykket digital transformation. Vores erfaringer kombineret med vores økosystem af partnere hjælper dig med at planlægge, styre og kontrollere dine data. Vi er stolte over at arbejde med nogle af de mest innovative teknologier på markedet og kan lave løsninger og kommercielle modeller, der er tilpasset dine prioriteter.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt