Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes

Tag kontrol og ejerskab af dit data

Der findes mange populære og velansete cloud-baserede software-as-a-service (SaaS) apps, der hjælper medarbejdere med at være mere produktive og bedre til at samarbejde mere effektivt. Apps gør arbejdslivet nemmere ved en lang række funktioner; nogle løser meget specifikke opgaver, hvorved andre fungerer som rygraden af hele virksomheden. Den digitale arbejdsplads ville ikke fungere uden disse apps, og deres popularitet vokser.

Uploading af virksomhedsdata er aldrig risikofri

Der findes dog altid to sider af samme historie. Imens SaaS løsninger tilføjer en masse værdi til brugerne og til virksomheden, så udfordrer de også virksomhedens datasikkerhed. Uploading af virksomhedsdata, personlige data og endda kreditkort informationer til app-leverandørernes servere er bestemt ikke risikofrit – uanset hvor meget vi stoler på vores leverandører. Dette inkluderer apps som er godkendt og endda promoveret af IT.

Fakta er, at brugen af eksterne apps udsætter organisationen for mange problemer, som spænder vidt fra et tabt projekt eller kundedata og skjulte omkostninger til krænkelse af medarbejdernes privatliv og offentliggørelse af fortrolig F&U data.

Apps vil uundgåeligt finde vej ind i de fleste organisationer

Der er måder at blokere uautoriserede apps på. Men apps vil uundgåeligt finde vej ind i de fleste organisationer, da de er nyttige og tilføjer værdi. Det, vi i stedet anbefaler, er at genoptage kontrol og ejerskab af al virksomhedsdata, herunder oplysningerne i eksterne tredjepartsapps.

PEDAB DOC services til shadow data management

Pedab Data Operations Center (DOC) services for shadow data management er den perfekte løsning på disse udfordringer. Vores løsning erhverver og filtrerer data fra tredjeparts applikationer og cloud services ved brug af IBM Watson teknologi. Data er derefter gemt og gjort tilgængelig ved brug af Cristie Nordic services. Hele løsningen bygger på container teknik og tilgængelig som SaaS, hybrid, eller on-prem.

Pedab DOC services vil hjælpe dig tage kontrollen og ejerskabet af al din data, inklusiv data i tredjepartsapplikationer. Dette er vigtigt for din organisation på mange måder. Udover at beskytte dig imod data sikkerhedsbrud, vil det, for eksempel, øge værdien af ​​dine Intellectual Property aktiver og mindske flere risikofaktorer, der resulterer i bedre finansieringsbetingelser. Tilsvarende vil det give mere troværdighed for dine processer og dokumentation, hvilket resulterer i en konkurrencefordel i budkvaliteten. Det kan endda hjælpe med at høste nye forretningsmuligheder ved at synliggøre den ellers tavse information.

Kontakt Markku Luoto, Business Unit Manager hos Pedab, for en gratis shadow data vurdering af din organisation på markku.luoto@pedab.com.