Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Data & Analytics

Intelligente teknologier

DATA & ANALYTICS

Udvid din horisont

Der findes flere og mere værdifulde data end nogensinde tidligere. Såvel systemer som brugere producerer, anvender og behandler enorme mængder data. Den gode nyhed er, at disse data på mange måder kan supplere en argumentation ved hjælp af intelligente teknologier.

Selvom det at undersøge mulige løsninger og teknologier ikke er det første trin i din datadrevne rejse, er det måske en af de mest spændende og interessante. Dette trin, der følger strategi og planlægning, er det stadie, hvor en organisation udvikler en forståelse af, hvordan de nye teknologier kan hjælpe organisationen, og hvordan man implementerer nye løsninger med realistiske forventninger og succesrige resultater.

Vores syn på teknologiske kompetencer

Mange organisationer finder det udfordrende at få en grundlæggende forståelse af, hvad nye teknologier kan gøre. Teknologierne er ikke kun komplekse, de er i konstant udvikling. Ledere kan naturligvis ikke forventes at have dybtgående ekspertise inden for teknologi. Det samme gælder for resten af organisationen, da digital transformation sandsynligvis ikke tilhører deres kernekompetencer.

Da teknologi er vigtig i stort set alle funktioner, og da den har indflydelse på alt, er det vigtigt, at du – som en organisation – “får”, hvad teknologierne gør, og under omstændigheder som bringer dem i anvendelse. Intern uddannelse, ja – men dette kan også være et godt tidspunkt at opbygge et netværk af støtte til eksterne partnere. Mest sandsynligt vil du drage fordel af nogen, der kan hjælpe dig med at validere dine teknologivalg og identificere områder, hvor teknologier kan anvendes.

Modne intelligente teknologier

Der findes flere modne intelligente teknologier, og listen vokser hurtigt. En af de mest omtalte teknologier er blockchain. Værdien af blockchain er, at det tilføjer et lag af sikkerhed og gennemsigtighed til en proces. Kunstig intelligens eller på engelsk Artificial Intelligence (AI) er en anden velkendt teknologi. Den efterligner menneskelig intelligens og menneskets evne til at se, høre og lære. Et tredje eksempel er Internet of Things (IoT), hvor du forbinder fysiske enheder i et netværk. Naturligvis kan disse teknologier også bruges sammen; f.eks. sporer sensorer, hvordan dine kunder bruger dine produkter, og derefter bruges AI til analyse, mens blockchain leverer opsamling af data.

Disse og mange andre nye teknologier siges at være ”disruptive” – med god grund. Ny teknologi erstatter etableret teknologi, og det er sket mange gange tidligere historisk set. Det, der er nyt, er hastigheden og de lave omkostninger til skalering for digitale nytilkomne. Dette er selvfølgelig en trussel, hvis du er en late-adopter, men en enorm mulighed, hvis du først er ved at gå i gang med den digitale rejse nu.

Kom nemt og hurtigt igang med vores færdige løsninger

Pedab og vores økosystem af partnere er her for at hjælpe dig med at etablere nok viden om, hvordan og hvor de intelligente teknologier påvirker dine forretningsmodeller. Vi guider dig til en dybere forståelse af teknologi og teknologivalg, så din organisation kan tage en informeret beslutning og forberede sig til næste skridt.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt