Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Intelligente teknologier

Content Analytics 360°

Træf bedre beslutninger på samme data

Forbind datakilder og analysér

Træf bedre beslutninger

Succesfulde organisationer opnår strategiske fordele i forhold til konkurrenterne ved at bruge fakta, beviser og analyser til at træffe beslutninger baseret på data fra forskellige datakilder. De anvender data som et strategisk aktiv, og bruger det til at træffe bedre beslutninger, forbedre effektivitet, reducerer risiko og styrke kundeforholdet.

Forbind flere datakilder

Fundamentet for en data-dreven organisation er bygget på troværdig data fra forskellige kilder. Med pålidelig data får du mulighed for at udvikle din organisation. Dog viser det sig, at mange organisationer har deres data placeret forskellige steder som i regneark, fysiske databaser eller cloudbaserede løsninger, hvilket gør det næsten umuligt at sikre, at alle i organisationen baserer deres beslutninger på samme data.

Abonnementsbaseret service

Content Analytics 360° er tilgængelig som en abonnementsbaseret service, og den er baseret på SAP Analytics og IBM Watson Technology. Den samlede pakke indeholder løsninger til business intelligence, predictive analytics, decision management, performance management and risk.

Få et 360° billede af din virksomhed

Content Analytics 360°

Planlægning, budgettering og fremtidssikrede analyser

Content Analytics 360° gør det muligt for din organisation at tage sikre valg, uanset om du arbejder med finansiel planlægning, salg eller marketing. Løsningen samler virksomhedsanalyser, finansielle planlægningsapplikationer og data visualisering i en service. Content Analytics 360° hjælper dig med din fremtidige analyse og planlægningscyklus, og giver dig mulighed for at strømline arbejdsgange på tværs af din organisation.

En samlet platform

Content Analytics 360° giver medarbejderne en samlet platform for samarbejde i alle analyse- og planlægningsprocesser, hvor de kan forbinde strategiske, finansielle og operationelle planer, baseret på samme datagrundlag. Machine learning og indbygget kunstig intelligens giver indsigt og simplificerer adgangen til kritiske informationer.

Løsningen giver medarbejdere adgang til at bruge planlægning, predictive analytics, visualisering og løsningssupport til at måle performance, analysere trends, sammenligne scenarier og udvikle nutidige prognoser. I en og samme løsning kan brugerne analysere både fortiden og nutiden i takt med at de planlægger fremtiden, i stedet for at skulle indsamle data fra forskellige applikationer.

360° billede af din virksomhed

Uanset om dine data ligger i regneark, fysiske databaser, cloudbaserede applikationer eller en kombination af alle tre, så vil du nemt kunne samle, vurdere, kombinere og analysere data. Ved at samle data fra forskellige kilder i real-time og visuelt analysere informationen, får du et totalt billede af din virksomhed og en essentiel basis for planlægning og beslutningstagning.

Hvorfor vælge Content Analytics 360°?
 • Du får planlægning, budgettering og predictive analyse i én samlet løsning
 • App’en giver dig adgang til real-time analyse, hele tiden og alle vegne
 • Sikker data-deling og -kontrol
 • Dynamiske KPIs og dashboards der kan filtreres og modificeres efter forskellige visninger og data
 • “What if” planlægningsscenarier
 • Nemt at komme i gang med og nemt at bruge.

Løsningen inkluderer

 • Adgang til løsningen via PC, tablet eller mobiltelefon
 • Opgraderinger
 • Infrastruktur og back-up
 • Support
 • Lav pris og månedlig afgift for forudsigelighed og kontrol
 • Skalerbar og kan konfigureres til dine behov i takt med at din virksomhed udvikler sig.
white decorative stripes white decorative stripes

Vil du vide mere?

Content Analytics 360° leverer data-drevne indsigter, som hjælper organisationer med at arbejde smartere og overgå konkurrenter. Kontakt Pedab og hør hvordan du kan komme i gang!

Kontakt