Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Intelligente teknologier

Pedab AI Image Solution

Køreklar AI-løsning

Pedab AI Image Solution

Pedab AI Image Solution er en skræddersyet løsning udviklet til at løse specifikke forretningsmæssige problemer og forbedre effektiviteten særligt for fremstillings- og produktionsvirksomheder. Det er en service, som er let at implementere og let at vedligeholde. Du får adgang til AI-løsningen i løbet af få dage og med priser baseret på forbrug. Kort sagt – Pedab tilbyder en løsning, der indeholder en eller mange AI-løsninger i en fleksibel forbrugsmodel.

Hvad er værdien?

Pedab AI Image Solution kan anvendes i alle tilfælde, hvor der er eller kan blive adgang til billeder ( eller videorammer). Billeder, som mennesker kan fortolke og kategorisere. De fleste mennesker kan typisk og statistisk behandle og identificere fejl i billeder til 95% sikkerhed eller derover forudsat de er domæneeksperter, og hvis volumen af billeder er lav. Vores AI-løsning kan gøre det 24/7 – hurtigere, mere nøjagtigt og i høj skala!

Hvordan kommer jeg i gang?

Et typisk udgangspunkt for en Pedab AI Image Solution ville være at definere en use case ved at vælge et sæt repræsentative billeder som kan klassificeres eller kategoriseres individuelt. Pedabs AI-team udvikler derefter algoritmen baseret på det givne og kategoriserede datasæt.

Validering og test i næste trin udføres ved hjælp af et intuitivt rammeværktøj i løsningen, og et andet sæt billeder bruges til at verificere nøjagtigheden af algoritmen. Validering foretages altid af vores kunder. Når algoritmen er tilfredsstillende og godkendt af kunden, kan løsningen distribueres – In-house eller i skyen. Valg af infrastruktur afhænger normalt af kundens krav til responstid. Når løsningen er i produktion, kan algoritmen løbende lære af nye data ved validering. Dette gør det muligt at forbedre løsningen uendeligt.

Dette løsning dækker derefter hele processen med AI – Label, Train, Deploy og kontinuerlig læring. Alt uden behov for at investere i data science kompetencer. Løsningen er bygget til fageksperter, ikke data scientists.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt