Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Intelligente teknologier

Pedab Analytics Solution

Managed platform for Business Intelligence

Gør fakta bredt tilgængelige

Virksomheder, der har integreret data i deres daglige aktiviteter, gør det muligt for deres ansatte at læse, arbejde, analysere og argumentere med data. At gøre fakta bredt tilgængelige resulterer i gevinster for hele organisationen. Datadrevne virksomheder vil med tiden blive mere innovative, mere demokratiske og give en bedre samlet kundeoplevelse end virksomheder, der har mindre viden om at udnytte værdien af data

Pedab Analytics Solution – en managed business intelligence platform. Den leveres som en komplet og sikker hostet teknologi-platform, og du slipper for besværet med teknologi og behov for specialiserede ressourcer.

Vi tager os af installation, licensstyring, konfiguration, overvågning, opgraderinger, opdateringer, sikkerhedskopiering og hosting. Vi etablerer også forbindelse mellem BI-løsningen og dine databaser eller data warehouse.

Pedab Analytics Solution leverer en bred vifte af funktionalitet, der hjælper dig med at forstå og bruge dine data. Den giver historiske, aktuelle og forudsigelige indblik i driften. Alle i din organisation kan bruge dette værktøj til at se eller oprette rapporter, analysere data og overvåge begivenheder og beregninger, så de kan træffe effektive beslutninger.

Den samlede løsning sælges som en service, hvilket betyder, at du betaler en forudsigelig pris pr. måned for Pedab Analytics Solution. Omkostningerne er baseret på antallet af brugere og udvalgte tjenester.

Pedabs helpdesk leverer first-line support inden for almindelig arbejdstid. Vi er blot et telefonopkald væk.

Yderligere services

Pedab kombineret med vores økosystem af partnere hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine investeringer i at blive en datadrevet organisation. Blandt de ekstra services og kompetencer, vi kan levere, er oprettelse af datamodeller, rapportdesign, datakvalitetsstyring og træning.

white decorative stripes white decorative stripes

Kom igang nu!

Kontakt os og hør hvordan vi hjælper med at sætte dine data i spil
Pedab Analytics Solution

Kontakt