Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Data & Analytics

NYE FORRETNINGSMODELLER

DATA & ANALYTICS

Nye forretningsmodeller

Vi tror, at den eksponentielle vækst af computerkraft og nye teknologier åbner op for nye, rentable forretningsmuligheder og kommer til at forandre alle industrier på måder, vi næppe kan forestille os. Organisationer er nødt til at tackle disse muligheder på deres egen unikke måde.

De fleste organisationer går i gang med deres transformationsrejse for at blive mere datadrevet og digital ved at validere deres forretningsmodel. Dette er en proces, hvor du spørger dig selv, om der er nye måder at levere, skabe og opfange værdi på. For dig? For dine konkurrenter? For disruptive nytilkomne?

Svaret er sandsynligvis ja. Teknologier som kunstig intelligens, Internet of Things og Blockchain gør det muligt for virksomheder at levere alt fra et mere personaliseret produkt til vedligeholdelse af samarbejdsøkosystemer. Parallelt hermed har it-leverandørerne opdateret deres måde at sælge it på, hvilket åbner op for mere fleksible og værdibaserede kommercielle modeller. Nogle organisationer bruger ny teknologi til at forbedre deres eksisterende modeller, mens andre foretager mere grundlæggende ændringer.

Der er mange mulige udgangspunkt. Den, der har en tendens til at inspirere og udvikle sig mest, er at starte processen ved at se på dine data på tværs af organisationen og funktionerne. Vær åben, nysgerrig og interesseret i, hvad dataene fortæller dig. Datadrevet machine learning er en fremragende kilde til innovation. Interessant nok identificeres behov ofte ved ineffektivitet og vil lede dig til der hvor du skal starte.

Digitaliser dine processer og systemer

I de fleste organisationer findes data i siloer, dvs. i forskellige kilder. Hvis du kombinerer data fra disse forskellige kilder til en enkelt, samlet visning på en automatiseret måde, kan du høste den virkelige værdi af dine data. Det vil også give dine teams mulighed for at bruge deres tid på at udføre de centrale strategier, der øger den samlede produktivitet. At kombinere data på nye måder er fundamentet for innovation.

Start din datadrevne rejse ved at identificere mindre projekter, der er tilpasset din overordnede strategi. Kig så efter teams, hvor kulturen er rigtig. Typisk skal de teams, du vælger at arbejde med, have en interesse i innovation og være i stand til at tænke på nye måder. De skal også demonstrere en ægte tillid til teamarbejde og -samarbejde. Vi anbefaler, at du prioriterer projekter, der har stor sandsynlighed for en tidlig gevinst. Hos Pedab mener vi, at teknologi og data er kernen i al ny forretningsmæssig transformation. Vi har erfaringerne og økosystemet til at hjælpe dig med at gå videre på begge disse nøgleområder. Vi er stolte af at arbejde med nogle af de mest innovative teknologier på markedet og kan skabe løsninger og kommercielle modeller, der er tilpasset dine forretningsprioriteter Et højt projektmomentum er yderst vigtigt for at komme videre med din datadrevne rejse.

Invester i teknologiplatforme, der giver dig mulighed for at fokusere på dine kernekompetencer og skabe værdi for dine kunder. Dette giver dig mulighed for at automatisere internt, men endnu vigtigere forbereder dig til fremtidig vækst. I de fleste tilfælde skal du investere i komplementære løsninger, der omfatter de nyeste teknologier.

Vores ressourcer

Hos Pedab mener vi, at teknologi og data er kernen i al ny forretningsmæssig transformation. Vi har erfaringen og økosystemet til at hjælpe dig med at komme videre indenfor begge disse nøgleområder. Vi er stolte af at arbejde med nogle af de mest innovative teknologier på markedet og kan skabe løsninger og kommercielle modeller, der er tilpasset dine forretningsprioriteter.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt