Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hvad vi laver

DIN PARTNER TIL FINANSIERING AF IT

Optimer kapitalbehovet i forhold til din it-investering

Pedab Finance

Fleksible Finansieringsløsninger til IT-investeringer

I dag ser vi en stigende rentesats, høj usikkerhed og volatilitet på markederne, mangel på komponenter og en inflation, som vi ikke har set siden begyndelsen af 2000’erne. Derfor er likviditet/pengestrøm og likviditetsreserver nu vigtigere end nogensinde. Dette er for at kunne være i stand til at foretage de nødvendige investeringer der kræves, for at vokse og tage nye markedsandele, på trods af de udfordrende tider, der hersker. Vi i Pedab Finance kan hjælpe dig og din virksomhed med dette ved at tilbyde fleksible finansieringsløsninger.  

Vi tilbyder finansieringsløsninger for

Alle typer virksomheder  

Pedab Finance levere en finansieringsløsning for alle – fra startups til multinationale virksomheder. Derudover hjælper vi vores kunder med at styrke kreditrisici og optimere deres arbejdskapital og optimere deres arbejdskapital.  

Hvis du og din virksomhed overvejer at investere i nyt IT- og/eller produktionsudstyr, er i mere end velkommen til at kontakte Pedab Finance. Sammen kan vi forberede de bedst mulige finansielle ordninger. På den måde kan vi sikre, at dine investeringer finansieres så effektivt som muligt. 

 

Alle typer af IT-udstyr  

Pedab Finance tilbyder fleksible betalingsmuligheder for at hjælpe virksomheder med at finansiere alle typer af it-og produktionsudstyr. Derudover sørger vi for at optimere jeres likviditet/cash flow og øge værdien af jeres tekniske investeringer ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og vilkår. 

Vi har solid erfaring med at levere finansieringsløsninger til vores kunder. Derfor har vi udviklet tætte samarbejder med nogle af de ældste og største banker og forsikringsselskaber. Ydermere arbejder vi tæt sammen med globale leverandører af IT- og teknologi udstyr.  

 

Vores finansielle løsninger 

Leje – nemt for dig  

Vi tilbyder dig muligheden for at gøre det rigtigt med det samme – med en lejeaftale behøver du kun at vælge de ønskede betingelser. Hvad får du ud af dette? Den sikkerhed, du har brug for til at planlægge din forretning uden store investeringer og små beløb over tid samt friheden til at beskytte din kapital. Leasing er velegnet til produkter med en relativ kort økonomisk levetid, og når finansieringsperioden er slut, returneres produkterne.  

 

Leasing – Strategisk investering 

Står du over for vigtige strategiske investeringer i din virksomhed? Så er leasing et fremragende alternativ, hvis udstyret vil have en økonomisk værdi efter den aftalte finansieringsperiode. I modsætning til leje betyder leasing, at du accepterer at købe udstyret efter leasings periodens udløb. Det giver dig en økonomisk forudsigelighed over din investering.  

 

Rammeaftale 

Uanset om du beslutter dig for at leje eller lease, tilbyder Pedab Finance muligheden for at indgå en rammeaftale. Rammeaftaler passer til kunder med projekter eller løbende investeringsbehov i en længere periode. Rammeaftalen er en effektiv måde at styre og kontrollere likviditet og likviditetsstrøm. Vi har stor erfaring med løbende eller samtidige investeringer.  

FORSIKRING

Vælger du din finansiering gennem Pedab Finance, vil du have adgang til forsikringer skræddersyet til dine behov. For IT-udstyr tilbyder vi forsikring uden fradrag og med kompensation for tilsvarende modeller og ydeevne. For produktionsudstyr er fradraget 3.000 svenske kroner/SEK, og kompensationsniveauet påvirkes af udstyrets værdi.  

white decorative stripes white decorative stripes

Kontakt os for at diskutere den optimale finansiering af it for dig!

Jari Pohjonen
Jari Pohjonen

CEO / VD Pedab Finance

Chris Fleming
Chris Fleming

Senior Advisor Pedab Finance