Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hvad vi laver

DIN PARTNER TIL FINANSIERING AF IT

Optimer kapitalbehovet i forhold til din it-investering

Pedab Finance

Vi finansierer alle typer it-udstyr

Penge- og likviditetsstrøm er vigtigere for virksomheder mere end nogensinde før. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible betalingsmuligheder for at hjælpe med at optimere din pengestrøm og fremskynde værdien af dine teknologiinvesteringer.

Siden 2008 har vi leveret skræddersyede finansieringsløsninger til kunder, baseret på samarbejde med flere af de ældste og største banker og forsikringsselskaber og globale it- og teknologileverandører. Vi kan hjælpe virksomheder med at styre kreditrisici og optimere deres arbejdskapital.

Mere end 80% af virksomhedernes teknologiinvesteringer finansieres. Vores finansieringsteam kan hjælpe med at finde finansieringsløsninger til alle, lige fra start-up til multinationale virksomheder.

Uanset hvilket it-udstyr eller løsning som du og din virksomhed vælger eller evaluerer lige nu, kan du med fordel kontakte os så vi kan udarbejde et finansieringsforslag som sikrer at dine investeringer finansieres så effektivt som muligt!

Vores finansieringsmuligheder

Udlejning

Udlejning anvendes, når produkternes økonomiske levetid er relativt kort. Servere og computere er typiske investeringsobjekter, der kan være egnet til denne type af finansiering. Udlejning betyder, at du som kunde kan returnere produkterne efter afslutningen af finansieringsperioden uden forpligtelse til købe udstyret ud. Hvis du på den anden side ønsker at beholde produkterne længere, forlænger du lejeperioden, og hvis du vil købe udstyret, gøres det til markedsværdi.

Leasing

Leasing anvendes, når udstyret anses for at have en økonomisk værdi efter den aftalte finansieringsperiode. I modsætning til udlejning betyder leasing, at kunden accepterer at købe eller tildele en anden køber udstyret efter leasingperioden. Købet foretages til et omkostningsniveau bestemt af finansieringsperioden og udstyrets økonomiske værdi i forhold til finansieringsperioden.

Rammeaftale

Uanset om du beslutter dig for at leje eller lease, kan du underskrive en rammeaftale med Pedab Finance. Vi har stor ekspertise i styring af løbende eller samtidige investeringer. Sammen planlægger vi finansieringsbehovet på halvårsbasis og justerer om nødvendigt. At samle investeringerne i en rammeaftale betyder, at vi kan tilbyde endnu bedre vilkår og betingelser til din fordel.

FORSIKRING

Valg af finansiering gennem os betyder, at du også får adgang til gunstige forsikringer med fuld risiko. For it-udstyr tilbyder vi forsikringer uden egenkapital og med kompensation for tilsvarende modeller og ydelse. For fremstillingsudstyr er fradragsberettigelsen SEK 3.000, og kompensationsniveauet tager udstyrets værdiforringelse i betragtning.

white decorative stripes white decorative stripes

Kontakt os for at diskutere den optimale finansiering af it for dig!

Jari Pohjonen
Jari Pohjonen

CEO / VD Pedab Finance

Chris Fleming
Chris Fleming

Senior Advisor Pedab Finance