Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Storage

All Flash Storage

Gør mere med mindre

All Flash Storage

Vi ser, at en vigtig drivkraft for investing i flash – og hvor vi vil se udvikling og indkøb vokse hurtigt – er flash for høj produktionsydelse.

De typiske use cases, vi ser i øjeblikket er missionskritiske transaktionsdatabaser, analyser og højtydende computerværktøj, virtuel desktop infrastruktur (VDI) og streamingaktiver til radio- og tv-branchen, hvor al flashlagring har vist sig vellykket.

Overvejelser når du vælger All Flash Storage: 

  • Ydeevne (IOPS): All-flash array (AFA) udnytter flash til at give forbedret ydeevne med markant færre diske.
  • Skalérbarhed : Ved at forstå de nuværende og fremtidige behov kan det svarer sig at investere i et nyt system bare for at få mere kapacitet.
  • Tilgængelighed : 99.999% oppetid er en almindelig måleparameter ved indkøb af storage til virksomheden.
  • Total cost of ownership : Nøglen til at få et reelt billede af omkostningerne handler om at tage omkostninger pr. IOPS, pris pr. TB og løbende administrations- / supportomkostninger kombineret med deduplikering med ind i overvejelserne.

Vi er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe vores kunder med at drage fordel af de mange muligheder, som AFA tilbyder det moderne datacenter. Indsamling af oplysninger om dine arbejdsmængder og applikationskrav er nøglen til at forstå, om AFA-arkitektur er den rigtige vej at gå.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt