Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Storage

Hybrid Flash Storage

Det bedste fra begge verdener

Hybrid Flash Storage

Vi ser, at de fleste organisationer sammenligner pris i forhold til ydeevne, når der vælges mellem forskellige systemer, hvorfor en eller anden løsning vil betragtes som for dyr for den type workload, der er nødvendig for at køre. Valg af arkitektur har indtil nu været et valg af ydelse fremfor pris eller pris fremfor ydelse.

Med introduktionen af Hybrid Flash Solutions (HFS) kan virksomheder nu få fordel af hastigheden fra SSD ($ / IOPS) og en omkostningseffektiv måde at skalere fra HDD ($ / GB).

Overvejelser når du vælger HFS-arkitektur

  • Integration: Det er vigtigt at forstå, hvilke værktøjer der er tilgængelige til integration, da det vil hjælpe med at fremskynde applikationsydelsen.
  • Kapacitet: At forstå applikationers fremtidige behov for kapacitet er nøglen til at forstå, om Hybrid Flash er den rigtige vej at gå. Dette giver mulighed for en omkostningseffektiv skalerbarhed og sikrer business case.
  • Arbejdsmængder: Understating the nuværende og fremtidige behov for arbejdsbelastning vil hjælpe med at identificere de forskellige krav til arbejdsbelastningen.

Vi er her for at hjælpe

Vi støtter vores kunder til at drage fordel af de mange muligheder i Flash Storage-arrays. At forstå de fremtidige behov for at køre specifikke arbejdsbelastninger og behovet for ydelse vs. omkostninger er kritisk, når du vælger Flash-arkitektur.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt