Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Storage

Storage for containers

Få applikationer til at skalere og performe

Storage for containers

Vi oplever, at organisationer dramatisk har øget deres brug af containerteknologi, og use casene viser hurtigt succes. De mest almindelige use cases, vi ser i øjeblikket, er en blanding af nye cloud-native workloads og levering af traditionelle workloads som mikro services.

Containere er en open source-teknologi, der gør det muligt at pakketere en applikation, så den kan køre, uafhængigt og isoleret fra andre processer. Dette giver organisationen alsidigheden af virtuelle maskiner – men til et meget mindre footprint og pris.

Vi ser, at persistent data med stor tilgængelighed og databeskyttelse er en af de største forhindringer for at bruge containere til production workloads.

Overvejelser når du vælger arkitektur

  • Skalbarhed: Manglende skalérbarhed kan betyde, at organisationer er nødt til at arbejde i fragmenterede eller stadigt mere komplekse it-miljøer, hvilket er uholdbart og dyrt i det lange løb.
  • Agilitet: En S3-platform til sikkerhedskopiering tillader organisationer at gemme data i deres eget cloudmiljø og sætter dem i stand til at genstarte eller genbruge applikationer, efterhånden som virksomheden vokser.
  • Tilgængelighed: Dette giver containerapplikationerne mulighed for at interagere uden latenstid, hvilket øger ydeevnen for de forskellige applikationer.
  • Sikkerhed: At have sikret storage-puljen af containere er afgørende for en hurtig recovery og sikre en hurtig gendannelse af hver enkelt containerapplikation.

Vi er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe med at sikre, at den rigtige arkitektur vælges, så kunderne er i stand til fuldt ud at udnytte den kapacitet, containerteknologierne giver. At sikre det rigtige setup kan måske kickstarte cloud-transformationen og tilføje et nyt niveau af agilitet.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt