Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknologi

Backup

Backup og recovery software løsninger du kan stole på

Tillid til enhver tid

Det kan være udfordrende for organisationer at administrere omkostningerne, kompleksiteten og kapaciteten ved deres backup-systemer, især når de indsamler, behandler og gemmer mere information end nogensinde før. Backupadministratorer oplever stadigt strengere krav til overholdelse, større kompleksitet i backup-infrastrukturen og mindre it-budgetter.

Vi hjælper organisationer med at forenkle beskyttelse af data, uanset om data er placeret i fysiske, virtuelle, hybride- eller rene cloudmiljøer. Med software, der leveres af vores teknologileverandører, kan organisationer vælge den rigtige software til at administrere og beskytte deres data – samtidig med at de forenkler backupadministration, forbedrer effektiviteten, leverer skalerbar kapacitet og aktiverer avancerede funktioner.

</p >

Afgørende når du vælger software til backup-løsninger:

  • Fastlæggelse af formål med databeskyttelse: Formålet med databeskyttelse hjælper dig med at vurdere behovet for backup af dine data. Evaluering af disse behov peger i retning af, hvad der er det rigtige valg at sikkerhedskopiering af data for din organisation.
  • Prioriter skalerbarhed: Det er vigtigt at vælge en backup løsning til dine nuværende som fremtidige behov. At skifte løsning blot fordi den en nuværende løsning ikke kan håndtere behovet for lagring af data, kan være et operationelt mareridt.
  • End-to-end beskyttelse: Gendannelse giver ikke mening, hvis data er havnet i de forkertes hænder. Det er vigtigt at have et ekstra lag af sikkerhed, der til enhver tid beskytter data. Uanset om data er i transit eller er lagret, skal dataene have en end-to-end beskyttelse.

Vi er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe med at sikre, at du får fordel af mulighederne som backup-løsninger leverer, så du kan opererer i nuet, mens du planlægger fremtidige behov.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt