Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Compute

Artificial Intelligence (AI)

Artificial intelligence (AI)

Organisationer foretager allerede betydelige investeringer i AI-relaterede teknologier. Teknologien og infrastrukturen bag kunstig intelligens er blevet mere moden og ikke mindst overkommelig i pris.

Dette tvinger virksomheder og it-ledere til at forstå og have en holdning til, hvordan de skal anvende teknologierne til at drage fordel af de mange nye muligheder.

Efterhånden som AI går fra at være eksperimentel til at blive en naturlig del af it-miljøet vil behovet for databehandling og omkostningerne til infrastruktur utvivlsomt øges. Omkostninger øges over tid, fordi teknologien bliver mere kompleks og ressourcekrævende.

Overvejelser ved valg af arkitektur

  • Infrastruktur kapacitet: For at drage fordel af AI har organisationer brug for tilstrækkelige ydelsesbaserede ressourcer, herunder CPU’er til grundlæggende AI-workloads, og med GPU’er til mere avancerede workloads (dyb læring).
  • Skalbarhed på lager: Det er helt fundamentalt, at din infrastruktur har mulighed for at skalere lagring, efterhånden som datamængden vokser. Forståelse af virksomhedens AI roadmap og behov for at træffe beslutninger i real-tid har stor indflydelse på valg af arkitektur.
  • Omkostningseffektiv: Efterhånden som AI-modeller bliver mere komplekse, bliver de dyrere at holde kørende, og derfor er det centralt at du får bedst mulig ydelse ud af din infrastruktur for at holde omkostningerne

Vi er her for at hjælpe

Når du vælger den rigtige arkitektur fra start, får du mulighed for at udnytte de fremtidige muligheder med kunstig intelligens, og det med omkostningseffektive dedikerede servere skræddersyet til nuværende og fremtidige behov. På den måde kan du fortsætte dine investeringer i AI uden et større budget over tid.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt