Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Compute

Hyper-converged Infrastructure

Hyper-converged infrastructure

It-afdelinger oplever stigende krav fra forretningen med en forventning om at it-udgifterne holdes i skak. En traditionel infrastruktur tillader ikke altid, at it understøtter en agil og lean organisation, der er tilpasset forretning behov.

Hyper-converged Infrastructure (HCI) er en moderne infrastruktur, der både er omkostningseffektiv og let at bruge.

HCI giver mulighed for at tilbyde it som et værktøj til at udnytte og få fordel af et mix mellem public og privat cloud for at imødekomme forretningsmæssige behov.

Overvejelser når du vælger HCI-arkitektur

  • Hypervisor: Hypervisor giver alle fordelene ved virtualisering. Fra effektiv drift til øget tilgængelighed, så ydelse, applikationer, kompatibilitet, fremtidssikring og mulighed for udvidelse er alle ting, man skal overveje.
  • Software stack: En af fordelene ved HCI er, at det hjælper dig med at arbejde mere effektivt. For at gøre det er det vigtigt at vælge den rigtige fra start.
  • Workloads: En vurdering af eksisterende og fremtidige behov for workloads hjælper med at identificere kravene til workloads.

Vi er her for at hjælpe

Vi støtter vores kunder i at få fordel af de mange muligheder, som HCI tilbyder et moderne datacenter. Det er vigtigt at forstå de fremtidige forretningsmæssige behov for at forstå, hvordan HCI kan være en accelerator på denne rejse.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt