Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Compute

Sap Hana

En platform til den intelligente virksomhed

Med digital transformation øger efterspørgslen efter at køre enterprise resource planning (ERP), supply chain management (SCM) eller kundestyring (CRM) løsninger på en skalerbar platform.

Ved at implementere SAP HANA® får virksomheder bedre indsigt i deres data. Vi ser, at flere applikationer migrerer til netop denne platform, og kravene til SAP HANA®-miljøer vil fortsætte med at ændre sig. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige arkitektur, der giver netop den skalerbarhed og pålidelighed, som SAP-applikationer kræver.

Overvejelser ved valg af arkitektur

  • Skalérbarhed: Manglende skalérbarhed kan resultere i, at virksomheder implementerer fragmenterede eller mere komplekse it-miljøer. Dette er uholdbart og dyrt i det lange løb.
  • Pålidelighed: Da arkitekturen vil køre nogle af de mest kritiske platforme for virksomhederne, er pålidelighed kritisk for at sikre maksimal oppetid for applikationen.
  • Skalérbarhed til overkommelig pris: Virksomheder bør nøje overveje fordelingen af kapacitet, ydelse pr. processor og fordeling af processorkapacitet leveret af infrastrukturen for at holde omkostningerne i skak.

Vi er her for at hjælpe

Med vores support kan kunder drage fordel af at arbejde med og analysere store mængder af live transaktionsdata, alt sammen i realtid og uden at forstyrre driften.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt