Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Enterprise network

CloudCampus SaaS

WiFi-as-a-Service

CloudCampus SaaS

​Mange mindre og mellemstore virksomheder har udfordringer med deres netværk. En af udfordringerne er den initiale investering som kan gøre det vanskeligt at få budgettet godkendt. Traditionelle løsninger giver dårlig Wi-Fi-dækning som følge af manglende professionel planlægning og opsætning. Yderligere giver traditionelle løsninger et lavt niveau af automatisering og et mere komplekst miljø.

Wi-Fi-as-a-service gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at få adgang til en hurtig, pålidelig og sikker forbindelse uden krav om installation eller styring af forbindelsen. Dette giver 24/7 overvågning, gør det let at administrere netværket og analysere kundeflow samt flere value-added services

Overvejelser når du vælger CloudCampus SaaS

  • Network-as-a-service for SMV’er: Lavere initial investeringer med et abonnement, bedre Wi-Fi-kvalitet, bedre brugeroplevelse hurtigere og lettere distribution af netværket.
  • MSP’er leverer administrerede LAN-tjenester : En samlet multi-tenant platform, fuldautomatisk med inspektion og reduktion af OPEX.
  • Value-Added Services : Med Value-Added services forlænges kundernes levetid og konkurrenceevnen øges.

Vi er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe med at sikre, at organisation få fordel af de muligheder, CloudCampus giver. Den rigtige løsning, den rigtige hardware og den rigtige installation er vores ansvar for en bedre og mere bæredygtig løsning.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt