Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknologi

Pedab Finance

Din økonomiske partner inden for it-udstyr

Pedab Finance

Pedab Finance hjælper dig med at finansiere dine investeringer i IT-løsninger (hardware, software og tjenester) samt finansiering af dine kundefinansieringstjenester. 

Vores løsninger skabes gennem finansiering med egenkapital eller med bankfinansiering, da vi altid sigter mod at optimere kundens kapitalbrug i forhold til enhver investering. Vi ses som en partner, der hjælper med at lette handlen, uanset om det er med kundernes egen bank eller andre muligheder. 

Hvad vi gør

Vi har etableret partnerskaber med førende aktører inden for finans- og forsikringsbranchen, der gør det muligt for os at tilbyde vores partnere og kunder en gunstig finansiering med utallige af muligheder. Vores specialviden fra finansbranchen kombineret med vores brede ekspertise og erfaring fra it-branchen betyder, at vi er trygge med at tage en position som strategisk rådgiver. 

Fælles målsætning

Vores mål er at sikre, at vores kunder får den optimale økonomiske sag, der løser dine nuværende og fremtidige behov. Dette kræver ofte et møde for at sikre, at alle detaljer afklares, før vi kan levere et forslag. 

Finansiering
Vi forenkler dine nye investeringer og sikrer en problemfri proces 

Kunder
Vi er stolte over, at kunne kalde os en pålidelig rådgiver inden for finansiering

Åben en konto
Kontakt os hvis du gerne vil vide, hvordan du leverer tjenester til dine kunder 

Investeringstilbud 

Leje: Anvendes når produkternes økonomiske levetid er relativt kort. Der er ingen buy-out efter slutperioden, hvor produkterne kan returneres eller købes til den aktuelle markerede prisfastsættelse.

Leasing: Anvendes når produkternes økonomiske levetid er relativt lang. Kunden skal enten anskaffe eller tildele en anden køber af udstyret.

Ramme aftale:
Anvendes til løbende investeringer på gunstige vilkår. Sammen med kunden estimerer vi størrelsen på lånene på halvårsbasis og justerer, hvis behovene ændrer sig.

Infrastruktur & platforms er her for at hjælpe

Uanset hvilket IT-udstyr du og din virksomhed vælger eller evaluerer lige nu, kan du kontakte os, så udarbejder vi de økonomiske koncepter sammen og sikrer, at dine investeringer finansieres så effektivt som muligt. 

BOOK ET MØDE