Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknologi

Workplace as a Service

Unlock User Experience

Oversigt

Vi anerkender, at nogle teknologier udvikler sig og ældes hurtigt, hvilket øger efterspørgslen af en lav kapitalbinding og stor fleksibilitet på specifikke produkter. Vi tror således, at et skift fra CAPEX til OPEX-model vil give din organisation mulighed for at imødekomme de nuværende og fremtidige krav, alt sammen mens de er ajour. 

Workplace As A Service (WaaS) er en end-to-end-løsning, som vi skaber i samarbejde med vores klienter for at sikre, at løsningen tilpasses de nøjagtige behov. 

Pedab WaaS-løsning sigter mod at strømline dine medarbejders arbejdsområde til at inkludere alt det nødvendige udstyr såsom pc, telefon, tablet og software i en samlet service. Pedab vil sørge for indkøb, opsætning, support og vedligeholdelse. 

Alt hvad du skal gøre, er at betale et månedligt gebyr, og Pedab vil tage sig af alt andet. 

Derfor skal du vælge en løsning fra Pedab

Time management: Reducer omkostninger i forbindelse med tidsforbrug til vedligeholdelse af it-udstyr 

Fast pris: Fast pris med fuld gennemsigtighed 

Fleksibilitet: Mulighed for altid at holde sig opdateret og følge udviklingen af produkterne 

Skræddersyet løsning: Mulighed for at skræddersy løsningen til at matche kundernes behov og det eksisterende leverandørmiljø. 

Infrastruktur & Platforms er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe med at sikre, at vores klienter er i stand til at drage fordel af at skifte til en WaaS-løsning. Lad os hjælpe din virksomhed med at forstå mere om, hvordan vi kan forbedre arbejdsområdet, alt sammen med at reducere omkostningerne for organisationen. 

BOOK ET MØDE