Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Økosystem

For innovative projekter

Business Innovation Program

Tilmeld dig vores Business Innovation Program

Har du et innovativt projekt inden for nye teknologier, du vil accelerere og skalere? Tilmeld dig Pedab og IBMs Business Innovation Program!

Ægte innovation starter med en god idé og ender ud med et produkt, en løsning eller en digital service, som kan ændre hele måden, vi tænker et felt på. At arbejde med innovations kræver tid og ressourcer af enhver art.

Pedab ønsker at være en del af din innovationsrejse – vi investerer i teknologi, viden og uddannelse for at hjælpe dig, med at få succes med din virksomhed. Du er eksperten på dit felt, men du kan ikke være eksperten på alle områder – det er derfor, du skal samarbejde med en innovationshub, der støtter dig, guider dig og holder dig fokuseret.

 

Pedab og IBM går sammen om at accelerere innovation

Programmet drives af Pedab og IBM med det enkle formål, at hjælpe virksomheder med en skalerbar IT-platform i tidlige stadier. Vi arbejder tæt sammen med Business Innovation Hubs, der er aktivt involveret i deres medlemmer inden for områder som produktudvikling eller markedsføring, for at sikre, at der er en god balance mellem forretning og IT.

 

 

"The Benefit Journey"

Hvem kan tilmelde sig?

Alle, der opfylder følgende betingelser, kan få adgang til Business Innovation Program:

  • Din omsætning i de sidste 12 måneder er mindre end USD 15 mio
  • Din virksomhed er etableret, er privatejet og har eksisteret i mindre end 10 år
  • Du har ikke været betalende kunde hos IBM Cloud
  • Du er en verificerbar enhed med et websted og en dedikeret e-mail-server.

Teamet

En dedikeret lokal person fra Pedab vil være på din side gennem hele programmet, for at du får så meget ud af programmet som muligt. Ikke alene er de fokuseret på din succes, men de har alle også lang erfaring i it-branchen og er godt forbundet med IBM Innovation Ecosystem.

Gry Nejstgaard

Business Unit Director of Data & Analytics - Denmark