Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Økosystem

For innovative projekter

Business Innovation Program

Accelerer og skaler din virksomhed

For at hjælpe dig med at opbygge og designe din løsning, hvor vækst er en integreret del fra start, inviterer vi dig med til vores Business Innovation Program.

Har du et innovationsprojekt eller er i en tidlig fase med en virksomhed inden for nye teknologier, fx AI, blockchain og har du en vision om at udvide din virksomhed til nye markeder? Så har du brug for er en sikker IT-platform, der giver dig mulighed for at skalere til større kunder globalt.

Vi inviterer dig til Business Innovation Program gennem dit Business Innovation Hub (f.eks. videnskabelig del eller innovations hub). Programmet drives af Pedab og IBM med det enkle formål, at hjælpe virksomheder i de tidlige faser til en skalerbar IT-platform allerede fra start. Vi arbejder tæt sammen med Business Innovation Hubs, der er aktivt involveret i deres medlemmer inden for områder som produktudvikling eller markedsføring, for at sikre, at der er en råd tråd mellem forretning og IT.

Teamet

En dedikeret lokal person fra Pedab vil være på din side i hele programmet for at få dig så meget ud af programmet som muligt. Ikke kun er de fokuseret på din succes, men de har alle også lang erfaring i IT-branchen og er godt forbundet med IBM Innovation EcoSystem.

Carsten Brock

Business Development Manager - Denmark