Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hvad vi laver

Sikkerhed

Opdag usædvanlige mønstre og kortlæg brud på sikkerheden

HVORDAN VI SKABER VÆRDI

Implementering af effektiv cybersikkerhed er udfordrende. Der findes flere enheder forbundet til internettet end nogensinde tidligere, og cyberangrebene bliver mere og mere innovative. Firewalls og antivirus er ikke nok til at forhindre ikke avancerede cybertrusler, og for ofte ved ingen i organisationen, hvad der sker – inden det er for sent.

Digitalisering kan medføre kompetencemæssige huller indenfor en organisations it-sikkerhed, og der kræves hele tiden nye kompetencer, hvis it-afdelingen skal følge med i de mere og mere avancerede cybertrusler. Outsourcing af opgaven til sikkerhedsfagfolk kan sparer ressourcer og lade organisationen fokusere på dens kerneopgaver. 

Cybertrusler er farlige og kan have fatale følger for en organisation. Alle typer af organisationer skal kunne registrere kritiske hændelser og usædvanlige mønstre i deres systemer, netværk, it-miljøer og enheder hurtigst muligt. 

Pedabs sikkerhedsteam hjælper organisationer med at kortlægge huller i it-sikkerheden, få kontrol over data på tværs af hele it-infrastrukturen og skelne reelle trusler fra falske positiver. Vores sikkerhedsafdeling fokuserer på teknologier og processer, der markant reducerer digital risiko. 

En organisation kan med fordel outsource it-sikkerhed til specielt uddannede sikkerhedskompetencer i vores Security Operation Center (SOC). Vores sikkerhedsteamet arbejder udelukkende for at hjælpe dig med at beskytte din organisation, dets omdømme, ansatte og kunder mod et it-sikkerhedsangreb.  

HVAD VI TILBYDER

Pedab Security tilbyder følgende løsninger:

white decorative stripes white decorative stripes

"Afhængigt af hvor digitalt sårbar en organisation er, er det ledelsesteamets ansvar at sikre, at organisationen har viden om risici i it-systemer, og hvordan man forhindrer dem."

Henning Gaalaas, Sales Manager, Pedab Norway

Digitale risici 2020-2025

Malware, løsepenge, social engineering og phishing er de mest almindelige cyberangreb, der kan ramme organisationer. I dag, hvor cyberkriminelle bruger avancerede hackingværktøjer og teknikker, har it-sikkerhedsafdelingerne en enorm udfordring. I værste fald vil organisationen ikke bemærke indtrængen, eller at nogen roder rundt i deres computersystemer. 

For at beskytte mod digitale risici skal organisationer være opmærksomme på, at:
  • Firewalls og antivirus giver en grundlæggende sikkerhed i en organisation, men beskytter ikke mod komplekse sikkerhedstrusler. For at reducere risikoen til et minimum og være på forkant, er organisationer nødt til at beskytte deres organisation på et højere niveau end for blot et par år tilbage.
  • Antallet af cyberangreb stiger. En nylig undersøgelse survey af 1.200 organisationer viser, at 71 procent har oplevet mindst en dataovertrædelse over tid, mens 46 procent rapporterede et brud inden for det forløbne år (mod 26 procent det foregående år).
  • Medarbejdernes mangler opmærksomhed: Mange cyberangreb drager fordel af medarbejdernes manglende bevidsthed om phishing og anden social engineering-taktik, der er designet til at stjæle følsom information, som f.eks. adgangskoder og adgangskort.
  • AI og machine learning driver de fleste foranstaltninger for cybersikkerhed: Kunstig intelligens og maskinlæringsalgoritmer kan bruges til at fremskynde begivenhedsdetektering og lydhørhed, identificere og formidle risiko for organisationen og give ledelsesmæssig bevidsthed om at få et holistisk overblik over sikkerhedsstatusen. AI bruges af cirka 87 procent amerikanske cybersecurity-fagfolk, og 34 procent af sikkerhedspersonalet er nu helt afhængige af machine learning, ifølge en Cisco report.
  • Mere compliance og rapportering: De juridiske krav til it-rapportering og it-overvågning vil utvivlsomt øges i de kommende år. Et vigtigt princip i den nye europæiske lovgivning om databeskyttelse (GDPR) er, at oplysninger om behandlingen af personoplysninger leveres på en klar måde og ikke skjules. Dette betyder, at it- og sikkerhedsteam skal være forsigtige med, hvordan data indsamles, behandles, opbevares og slettes. 
  • Digitalisering kan medføre huller i kompetencerne indenfor en organisations it-sikkerhed, og nye eller opdaterede kompetencer kræves, når it-afdelingen skal følge med i de mere og mere avancerede cybertrusler. Imidlertid kan der spares ressourcer ved at outsource opgaven til sikkerhedsfolk og lade organisationer fokusere på deres centrale opgaver.