Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Sikkerhed

Pedab Security Operation Centre (SOC)

Fundamentet i Pedab Managed Security Services (MSS)

Pedab Security Operation Centre (SOC) er en Managed Security Service (MSS), der identificerer de mest kritiske hændelser i organisationens systemer, netværk og databaser.

SOC er hjørnestenen i vores sikkerhedstjenester, og herfra oprettes og styres vores markedsledende sikkerhedstjenester, som er designet til let at blive taget i brug af vores kunder.

Mindre organisationer har også brug for komplekse sikkerhedsløsninger uden at have en stor it-afdeling, og alle organisationer, uanset størrelse, fortjener de bedste løsninger på markedet.

Vores Pedab Security Operation Centre (SOC) leverer kontinuerlig sikkerhedsovervågning, hændelsesanalyse, rådgivning og kortlægning af sårbarheder og trusler. Vi er en forlænget arm for din it-afdeling og vi tager denne tillid meget alvorligt. Vi giver kunderne mulighed for at fokusere på deres kerneområder, mens vi overvåger og advarer når det bliver nødvendigt.

Vi hjælper dig med at sikre, at dine sikkerhedskomponenter altid fungerer som aftalt, hvilket giver dig indsigt i, hvad der sker i dine systemer og infrastruktur. En af vores kerneydelser er at afdække forkerte konfigurationer, sårbarheder og trusler, så de kan rettes, inden der sker skader.

Vi har et team af dedikerede, løsningsorienterede senioranalytikere og driftsmedarbejdere med forskellig baggrund. Vi har et stærkt fokus på uddannelse og certificering af vores medarbejdere – som vi ved, vil være til gavn for vores kunder

For os handler det ikke om at lukke support tickets, det handler om at forbygge og løser problemerne. Vi tilpasser os dine processer og arbejdsmetodik. Med andre ord – vi er her for dig

Pedab Security Operation Center (SOC) giver dig:

  • Identificering af sårbarheder og reducering i falske positive alarmer
  • Identificering af unormale hændelser i infrastrukturen
  • Synlighed i infrastrukturen og dokumentation af dit forsvar mod cyberangreb
  • En skalerbar løsning til både små og store organisationer
  • Nem og enkel integration med eksisterende løsninger
  • Adgang til vores team af certificerede sikkerhedsanalytikere, der kender dine behov

 

white decorative stripes white decorative stripes

Kundereference - Tussa - Tager det fulde ansvar for kundernes it-sikkerhed

En organisations tab af omdømme på grund af sikkerhedsmangel og datatab er en særlig udfordring ved at drive forretning globalt. Nye kunder og konkurrenter holder sig opdaterede om gode referencer, og det giver ikke plads til slingr fra negative begivenheder såsom sikkerhedsbrud.

Læs kundereference (på engelsk)