Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedab Security Operation Centre (SOC)

Sårbarhedsscanning

En god sikkerhedsstrategi starter med at kende dine svagheder

Identificer dine svagheder

Sårbare it-systemer udgør en digital risiko. En proces for styring af sårbarhed hjælper med at minimere hullet mellem strenge sikkerhedspolitikker og det virkelige liv.  

Pedab hjælper dig med at blive mere proaktiv. Vi identificerer sårbarheder og usikre konfigurationer, inden det er for sent. Pedab leverer Sårbarhedsscanning med valgfri rådgivning fra vores senior sikkerhedsanalytikere.  

Vi anbefaler vores kunder at integrere Sårbarhedsscanning og SIEM. Data om sårbarhed i en SIEM-løsning øger ændringerne i sådan en grad for analytikeren at han forstår om der er en reel trussel mod din infrastruktur.  

En enkeltstående Sårbarhedsscanning genererer ofte kedelige lange rapporter. Det kan være en enorm opgave at verificere resultaterne i rapporten – og udføre den rigtige prioritering for din organisation. Hvis du kombinerer fundene med data fra din SIEM-løsning, kan du med sammenhæng i informationerne forstå, om sårbarhederne allerede udnyttes, eller om nogen forsøger at udnytte dem. Med en integreret tilgang med en SIEM-løsning og en Sårbarhedsscanning, vil du være i stand til lettere at prioritere fundne og være i stand til at forstå, om en mistænkelig trussel er i stand til at udnytte dine systemer.  

Vores SIEM-løsning kan integreres med en allerede installeret Sårbarhedsscanning. Vi guider dig i, hvordan du kommer videre og diskuterer de bedste muligheder for at opnå en integreret SIEM- og Sårbarhedsscanning.  

Pedab tilbyder en integreret tilgang til SIEM og Sårbarhedsscanning både på stedet og i skyen med valgfri manuel analyse fra vores Senior Security Analysts.