Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedab Security Operation Centre (SOC)

Security Monitoring and Analytics

At finde de rigtige ressourcer er udfordrende

Kom hurtigt i gang

Når du arbejder med en SIEM-løsning møder du nogle helt grundlæggende udfordringer. Den første udfordring er et konstant skiftende trusselmiljø, dernæst organisatoriske ændringer der kræver nye regler eller ændringer i sikkerhedsarkitekturen og politikkerne, og til sidst en enorm mængde data, der skal overvåges og analyseres.

Mange virksomheder har ikke ressourcer til at håndtere disse udfordringer. De delegerer typisk SIEM-ansvaret til medarbejdere i netværksafdelingen, der allerede har andre opgaver og ansvarsområder. Dette reducerer den tilgængelige tid til at arbejde med SIEM i organisationen. Mange forventer, at produktet “magisk” forstår organisationens opførsel og automatisk advarer om reelle trusler. Så de har ikke brug for de nødvendige kompetencer for at forstå resultaterne. Når de finder ud af, at SIEM kræver dedikerede ressourcer med tilgængelig tid, vil de forsøge at ansætte en ekspert. I Europa er der en stigende mangel på sikkerhedsressourcer som er certificerede, og analytikere er endnu sværere at finde.

Pedab anerkender disse udfordringer og tilbyder derfor hjælp til vores SIEM-kunder. Vores team af sikkerhedsanalytikere er certificerede og uddannede i at identificere de reelle trusler blandt de millioner af falske positive. De advarer dig, hvis der opstår en reel trussel. Derudover vil de levere en daglig rapport, så du kan, hvis du vil, få et overblik over, hvad der foregår i din infrastruktur.

Mange kunder siger, at Pedabs analytiske team svarer til at have sin egen sikkerhedsekspert, der sidder ved siden af dem. Vores team er ikke kun dygtige i SIEM-relaterede emner, de er også dygtige i sikkerhed generelt, og vil gerne dele deres viden med vores kunder.

Med andre ord vi vil gerne sikre at ovennævnte udfordringer håndteres bedst muligt og vi vil gerne være din partner i alle sikkerhedsrelaterede spørgsmål.