Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Sikkerhed

Pedab Unified Endpoint Management (UEM)

Kontrol og beskyttelse af data på alle enheder

Kontrol og beskyttelse af data på alle enheder

Organisationer mangler ofte værktøjer til at sikre og håndtere de mere og mere intelligente enheder – smartphones, tablets, laptops, wearables og IoT-løsninger. Styringen af applikationer, konfiguration og sikkerhed på bærbare computere er allerede centraliseret, og det samme bør ske for smartphones og tablets, når de bliver kritiske værktøjer for medarbejderne.

Pedab Unified Endpoint Management (UEM) giver it-afdelingen den teknologi, der er nødvendig for at administrere og sikre enheder, såsom smartphones, tablets, laptops, desktops, wearables og Internet of Things (IoT), uanset platform og operativsystemer. 

Pedab UEM sikrer, at du udnytter potentialet for effektivitet og produktivitet for alle dine medarbejdere med adgang til de apps, som din virksomhed ønsker, at medarbejderne skal bruge. Mobile enheder skal være sikrede og support skal være hurtig og effektiv. Pedab UEM tilbydes som en SaaS-løsning, til en fleksibel pay-as-you-grow model.

Lær mere om Pedab UEM

Hvordan vi tilfører værdi til din organisation

  • Et samlet interface på tværs af smartphones, tablets og andre enheder og derfor let administration af enheder, når du patcher, implementerer nye apps osv.
  • Asset management, dvs. oversigt over alle de enheder, som virksomheden har – smartphones, laptops, tablets, wearables og IoT-løsninger
  • Application management til at kontrollere, hvilke applikationer medarbejderne kan hente og bruge fra f.eks. en tablet eller pc. Dette gælder også håndtering af begrænsninger, der for eksempel er i den offentlige sektor eller i butikker 
  • Container application management til at forhindre andre i at indtaste f.eks. mail programmer og filer
  • Oversigt over enheder der ikke er opdaterede
  • Adskillelse af privat- og arbejdsmæssig kommunikation på samme enhed
  • Hurtig og effektiv UEM-support og en fleksibel price-as-you-grow model.
white decorative stripes white decorative stripes

KUNDEREFERENCE TELEMEDICIN - FREMTIDIGE OVERVÅGNING AF PATIENTERS HELBRED

Datasikkerheden vedligeholdes af den app, der bruges i systemet, og som sender alt krypteret til datacentret, således at ingen data gemmes lokalt på patientens tablet.

Læs kundecase (på engelsk)