Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Sikkerhed

Security Information and Event Management (SIEM)

Forbedre din beskyttelse mod cyberangreb

Avanceret threat management og detektion

Security Information and Event Management (SIEM) som en service fra Pedab er designet til at indsamle logfiler og netværkstrafik fra en enorm mængde logkilder og netværkskomponenter. Ved at indsamle data kan du analysere og rapportere om sikkerhedshændelser på tværs af din infrastruktur. Du får synlighed i dine on-premise og cloudløsninger og får dermed mulighed for at registrere hændelser, som selvstændige sikkerhedskomponenter ikke vil være i stand til at identificere. De fleste organisationer lider under at der er utilstrækkelig sikkerhedsrapportering, og det begrænser deres evne til at kommunikere hændelser, risikoniveauer og tendenser ved hjælp af målinger, der er relevante for hver enkelt interessent i organisationen. SIEM-as-a-service fra Pedab bruger en omfattende analysemotor til at opdage avancerede sikkerhedstrusler mod din virksomhed og kan også reducere falske positive resultater. 

SIEM-as-a-service fra Pedab er en fleksibel og alsidig løsning, og du kan vælge enten en multi-tenancy eller en dedikeret løsning. Hvis du endnu ikke er klar til at gå cloudvejen for dine logfiler, tilbyder vi også en on-premise løsning. 

Afhængigt hvilken model du vælger, får du med SIEM-AS-A-SERVICE: 
  • Datacenter beliggende i Europa, Norge. 
  • Level 1 og 2 support.
  • Problemfri integration med sikkerhedsanalyser.
  • Personlig supportpersonale. 
  • SIEM rådgivning. 
  • It-sikkerheds healthchecks. 
  • On-premise løsning og tilpasning tilgængelig. 

Servicen er perfekt til dig, der hurtigt ønsker at få adgang til en SIEM-platform, hvor Pedab har tilmed gjort det enkelt for dig både at købe og implementere.

Leverancemodel

 

Cloud, hybrid eller traditionel on-premise installation

Du vælger, hvordan du ønsker at få din SIEM-as-a-service løsning fra Pedab installeret, om det er en managed Cloud-løsning, en hybrid løsning eller en traditionel on-premise installation.