Hvad vil du søge efter?

Blog

Hyper-Converged Infrastructure (HCI) – Det er lige så smart, som det lyder!

23 oktober, 2019

Software virtualiserer vores verden. Det er en supertrend.  Der sker alle vegne og udvikler sig trinvist – også i vores datacentre.

Datacentrene er ikke særligt synlige for de fleste, men leverer ikke desto mindre al kapacitet til internettet og det utal af systemer, vi bruger. Udviklingen i datacentre har været kolossal over de sidste 10 år, og den kraftige vækst vil klart fortsætte i mange år fremover i takt med, at vores krav og behov for datakraft, lagring mv. fortsætter med at vokse med +25% om året. En supertrend i datacenterorganisering er implementering af Hyper-Converged Infrastructure (HCI), som er en softwaredefineret it-infrastruktur, der virtualiserer alle elementerne i konventionelle “hardwaredefinerede” systemer. HCI inkluderer virtualisering (en hypervisor), en virtuel SAN og virtuelt netværk.

HCI kører typisk på kommercielle off-the-shelf-servere (COTS). Da alle softwaredefinerede elementer implementeres inden for rammerne af hypervisoren, kan styring af alle ressourcer samles på tværs af alle instanser af en hyper konvergeret infrastruktur, hvilket giver lavere total cost of ownership (TCO).

Vil du vide mere om vejen til HCI, og hvordan dette adresseres af IBM og/eller Huawei – så ring til Mariana Skeel på 60330655.

Læs mere her og her