Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes

Om Pedab

Trusted Advisor. Trusted Partner. Trusted Provider.

VI HJÆLPER DIG MED AT VÆRE ET SKRIDT FORAN

Fra da vi startede i Sverige for over 25 år siden til vores europæiske tilstedeværelse i dag har Pedab haft en stabil vækst og konstant udvidet vores portefølje af løsninger.

Hvert eneste skridt på vejen har gjort det muligt for os at forfølge vores mål om at udruste vores kunder til fremtiden. 

Vi mener, at fremtiden for en succesfuld virksomhed afhænger af de it-beslutninger, der træffes i dag. Uanset om målet er at udvide til nye markeder eller udvikle nye tjenester, er en skarp teknologisk fordel den bedste måde at operere effektivt på og forblive konkurrencedygtig. En proaktiv it-strategi forudsiger fremtidige behov og skaber pålidelige it-miljøer, der kan håndtere disse behov, i takt med at de opstår.

Vi er privilegerede ved at arbejde med avanceret teknologi og have ansat nogle af de mest talentfulde mennesker i it-branchen. Sammen med vores økosystem prøver vi altid at levere den bedst mulige kombination af løsninger, tjenester og leverance for at nå den optimale kundeløsning. Vi bygger langsigtede partnerskaber med dem, der deler vores passion og arbejder i tæt samarbejde for at nå vores fælles mål om at hjælpe virksomheder med at være et skridt foran.

29

Års erfaring

8

Lande

183

Millioner euro i omsætning

130

Medarbejdere

white decorative stripes white decorative stripes

Vores værdier

Pedab har en meget stærk kultur, og vores forretning er baseret på fire kerneværdier i alt, hvad vi gør:

1. Vi er en leder. Vi viser mod og tillid til, hvem vi er, og hvad vi gør. Vi sætter vores dagsorden, og vi følger vores planer.

2. Vi kan altid stoles på i alle vores forhold. Vi overholder forpligtelser, og vi er ærlige og gennemsigtige.

3. Vi bringer positiv energi. Vi handler proaktivt, er åbne for nye arbejdsmetoder og søger samarbejde.

4. Vi bruger ansvarlige forretningsgrunde i alt, hvad vi gør.

About Pedab

Vi er en familie-ejet virksomhed

Pedab Group ejes hundrede procent af familien, der i sin tid stiftede gruppen. Dette giver os fleksibilitet til at vokse i vores eget tempo med en stærk vision og til at opbygge langsigtede relationer i et sundt forretningsmiljø.

At være familieejet har altid formet vores virksomhedskultur og giver et solidt fundament for vores succes. Vi sigter mod et tæt samarbejde baseret på loyalitet og fair play. Vi stræber altid efter at opbygge langsigtede relationer og win-win-partnerskaber. Vi leverer løsninger og tjenester, der skaber ægte merværdi.

Dette har ført til en konstant vækst lige siden 1993, da Pedab først blev etableret.

Som en familieejet virksomhed, der er aktiv i otte europæiske lande, er vi stolte over at have lokal ekspertise med global rækkevidde. Vi kan også fleksibelt reagere på globale tendenser og hurtigt komme fra ideer til effektive resultater på de lokale markeder.

 

white decorative stripes white decorative stripes

Vil du lære os at kende?

Tøv ikke med at kontakte os, vi er her for dig!

Kontakt