Om Pedab

Lad os sammen vokse din forretning

Pedab samarbejder med et nøje udvalgt netværk af partnere og leverandører om at levere markedsledende IT-løsninger og services til danske og nordiske virksomheder. Sammen med vores partnere og leverandører dækker vi blandt andet områderne Infrastruktur, Cloud, Analytics, Mobility, Social, Security, Commerce og Big Data.

Vores kernekompetence er at vokse vores partneres forretning via fokus på forretningsudvikling, salgsoptimering, marketing og en række værdiskabende services. Dette opnår vi med markedsledende distribution og logistik og ved at udvide samarbejdet med vores partnere til et strategisk niveau for at vokse vores fælles forretning. Det er vi lykkedes særdeles godt med siden vi etablerede os, og vores partnere og leverandører er enige – se vores referencer.

 

Fordele ved partnerskab med Pedab

Ved at indgå partnerskab med Pedab vil du som partner eller leverandør få nye kunder, nye forretningsmuligheder og øget omsætning og profitabilitet. Udover at kunne levere en stærk portefølje af udvalgt teknologi, er vores rolle som værdiskabende distributør at tilføre specialistkompetence, særlige ydelser og innovation til vores partnere. Vores tagline, Finds Your Next Business, betyder på dansk, at vi ønsker at hjælpe vores partnere og leverandører med at vokse vores fælles forretning med netop de initiativer, der giver mening for den enkelte partners forretning. Og vi tager denne erklæring seriøst: vi rekrutterer og uddanner løbende de bedste medarbejdere, som tager aktiv del i at vokse vores og vores partneres fælles forretning. Resultatet af dette fokus er lukrativt samarbejde og merværdi for partnere og i Danmark og Norden.

 

Vi kender det danske og nordiske IT marked

Pedab blev grundlagt i Sverige i 1993 og i 2009 etablerede vi den danske afdeling af Pedab. Vi har mange års erfaring på det danske og nordiske IT-marked, og vi har udviklet evnen til at tilpasse os nye trends og teknologier på markederne. Vi rådgiver partnere, som ønsker at etablere sig i Danmark eller på tværs af Norden, og med Pedab har du som partnervirksomhed mulighed for at trække på Pedabs erfaringer og netværk i hele Norden.

 

Job hos Pedab

Vi er altid på udkig efter talentfulde og kompetente medarbejdere med den rette indstilling. Hos Pedab er vi en gruppe medarbejdere med mange forskellige kompetencer og baggrunde og et rigtigt godt sammenhold. Hvis du er interesseret i at blive en del af holdet, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bell med en motiveret ansøgning.

 

Cookie- og privatlivspolik