Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

Nyheder

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Pedab

PRESSEMEDDELELSE

Pedab, en erfaren dansk leverandør af innovative cloud it-løsninger, annoncerer stolt et strategisk samarbejde med IBM for at introducere Anycloud Backup for 365 på IBM Cloud Marketplace. 

Pedab’s omfattende netværk og distributionskapaciteter samt den robuste cloud-infrastruktur leveret af IBM udgør denne eksklusive cloud-løsning. Resultatet er en omfattende backup-løsning skræddersyet til brugere af Microsoft 365, tilgængelig gennem IBM Cloud Marketplace. 

Løsningen leveres af Anycloud, og som i forkortelse kaldes ACB365, tilbyder virksomheder en sikker og enkel måde at beskytte deres kritiske data inden for Microsoft 365-miljøet. Med det stigende forbrug af samarbejdsværktøjer baseret i skyen er behovet for en pålidelig backup-løsning blevet afgørende. Dette samarbejde mellem Pedab og IBM, imødekommer denne efterspørgsel ved at levere en problemfri og skalerbar backup-løsning.  

Nøglefunktionerne ved Anycloud Backup for 365 inkludere: 

  • Datasikkerhed: sikre beskyttelse og fortrolighed af Microsoft 365 data med robust kryptering og sikkerhedsforanstaltninger. 
  • Automatisk backup: strømline backup-processer med automatiserede, planlagte backups for at forhindre datatab og styrke forretningskontinuiteten. 
  • Skalerbarhed: tilpas organisationens udviklende behov ved let at skalere backup-løsningen baseret på Microsoft 365 forbrug. 
  • Brugervenligt interface: et brugervenligt interface gør det nemt for administratorer at administrere og overvåge backups effektivt gennem ACB365 portalen. 
  • Integration med IBM Cloud: udnyt pålideligheden og ydeevnen af IBM Cloud-infrastrukturen til at gemme og få adgang til dine backup-data. Dette medbringer høj compliance til partnere og slutkunder gennem en cloud-to-cloud model. 

 ’’Vi er begejstrede for at samarbejde med Pedab og integrere vores Anycloud Backup for 365 service på IBM Cloud Marketplace,’’ sagde Louise Heesche Refdahl, Chief Commercial Officer hos Anycloud. ’’Dette partnerskab signalerer vores engagement i at levere førsteklasses cloud-løsninger, der imødekommer de udviklende behov hos virksomheder, der er faste brugere af Microsoft 365. Med Pedab’s omfattende netværk og IBM’s robuste cloud-infrastruktur er vi sikre på, at vores backup-løsning vil levere en uovertruffen pålidelighed og sikkerhed.’’ 

Pedab’s administrerende direktør, Kim Nilsen, tilføjer: “Vi er begejstrede for at indgå dette strategiske samarbejde med IBM og præsentere Anycloud Backup for Microsoft 365 på IBM Cloud Marketplace. ACB365 repræsenterer en markedsførende backup-løsning, der giver virksomheder en sikker og enkel måde at beskytte deres kritiske data inden for Microsoft 365-miljøet. Dette partnerskab understreger vores forpligtelse til at levere pålidelige og innovative løsninger til markedet gennem vores partner økosystem.”  

Partnerskabet signalerer en ny æra indenfor cloud backup, hvor innovation og ekspertise imødekommer de stigende krav fra virksomheder, der navigerer i kompleksiteten af digital datastyring. Anycloud Backup for 365 på IBM Cloud Marketplace er nu tilgængeligt for virksomheder, der ønsker at styrke deres strategi for datasikkerhed inden for Microsoft 365-miljøet.  

For mere information omkring Anycloud Backup for 365, kontakt Pedab på +45 50 77 01 50. 

Om Anycloud 

Anycloud skaber enkle og skalerbare partnerklare ISO-certificerede cloud-løsninger. Anycloud er til stede i mere end 30 lande og distribuerer tjenester til mere end 500 partnere. 

Om Pedab 

Pedab leverer IT-infrastruktur og tjenester fra udvalgte leverandører til europæiske virksomheder. Pedab har mere end 29 års erfaring i branchen og er til stede i 8 lande. 

Oslo – 15. februar 2022 – Pedab er glad for at kunne meddele, at vi er en autoriseret distributør for Cornelis Networks i hele Pedab Group. Dette omfatter de nordiske, Frankrig og de baltiske markeder. Cornelis Networks og Pedab vil samarbejde om at udfordre markedet med kundernes behov i fokus.

Med et erfarent ledelsesteam, en salgs- og supportorganisation i verdensklasse og rødder, der går tilbage til teknologiske innovatorer, herunder SilverStorm, PathScale, QLogic, Cray og Intel, leverer Cornelis high performance netværksløsninger til førende videnskabelige, kommercielle og statslige organisationer.

Cornelis Networks leverer markedsledende performance med Omni-Path Express på det, der betyder noget: latens, beskedhastighed, CPU-udnyttelse, båndbredde og skalerbarhed. Derudover tilbyder Cornelis den bedste prisydelse, hvilket betyder mere klynge til dit budget, som maksimerer den samlede systemydelse.

“Vi taler med organisationer med komplicerede dataudfordringer hver dag, og fortæller dem oprigtigt det samme – bring os dine sværeste udfordringer. Vi kan bringe den kollektive kraft og erfaring fra vores løsningspartnere, såsom Pedab,” siger Mark Spargo, VP Sales & Marketing hos Cornelis Networks. “Vores mission er fokuseret på at levere de bedst mulige high performance netværksløsninger til kunderne – og etablere et langsigtet, gensidigt givende forhold.”

“Pedab er meget glade for vores nye partnerskab med Cornelis Networks,” siger Claus Stensbjerg, VP for vores Infrastructure Development & Client Computing division. “Pedab er en challenger på markedet, og det er Cornelis Networks også, hvilket gør dette til et perfekt match. Vi har fået forespørgsler fra vores eksisterende økosystem om at tilbyde Cornelis’ teknologi til markedet, hvilket gør dette partnerskab endnu mere spændende for os.”

“Vi hos Cornelis Networks er begejstrede for vores partnerskab med Pedab. Vi kan meget godt lide deres challenger-baserede tilgang til HPC/AI-segmentet og håber, at vi sammen med deres portefølje af partnere kan levere ledende HPC/AI-løsninger, der tilbyder differentieret værdi i form af performance, power og pris til kunderne.” sagde Ian Wardrope, VP EMEA hos Cornelis Networks.

At bygge et optimalt, high performance netværksløsning til enhver HPC eller installation kræver betydelig ekspertise, optjent gennem årtier med levering af løsninger. Dette har været Cornelis DNA siden begyndelsen af ​​2000.

“De har mere end to årtiers erfaring med design og udvikling af højtydende stoffer, og vi ser frem til at arbejde med dem på vores lokale markeder,” siger Claus Stensbjerg, VP for ID&C Division. “Vi er her for at udfordre markedet med kundecentrerede løsninger.”

 

About Cornelis Networks
Cornelis Networks is a technology leader delivering purpose-built, high-performance fabrics accelerating High Performance Computing, High Performance Data Analytics, and Artificial Intelligence workloads in the Cloud and in the Data Center. The company’s products enable scientific, academic, governmental, and commercial customers to solve some of the world’s toughest challenges by efficiently focusing the computational power of many processing devices at scale on a single problem, simultaneously improving both result accuracy and time-to-solution for their most complex application workloads. Cornelis Networks delivers its end-to-end interconnect solutions worldwide through an established set of server OEM and channel partners. For more information, visit www.cornelisnetworks.com

About Pedab
Pedab provides IT solutions and services built on infrastructure, software, and services from selected vendors to an ecosystem of partners and customers. We work with leading technology vendors like IBM, dynabook, Inspur Information, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat, Supermicro, Micro Focus, and SUSE. Pedab has offices in eight countries, including Sweden, Norway, Denmark, Finland, Estonia, Lithuania, Latvia, and France. The turnover of the Pedab Group for 2020/21 amounted to EUR 156 million. For more information, visit www.pedab.com.

 

 

Kort før jul blev det endelig besluttet, at Pedab indleder et samarbejde med ExaGrid. Den nye strategiske partner udvikler diskbaserede backupløsninger med fokus på ydeevne, skalerbarhed, sikkerhed og økonomi. Distributionsaftalen dækker alle nordiske lande og er et supplement til Pedabs eksisterende leverandørsamarbejder.

Med support til mange forskellige softwareleverandører (f.eks. Veeam, Veritas, Commvault, IBM Spectrum Protect) tilbyder Exagrid skalerbare backupløsninger rettet primært mod mellemstore og store virksomheder og organisationer.

”ExaGrid passer perfekt ind i Pedabs portefølje af infrastrukturløsninger. Det er en kendt sag, at ExaGrid har unikke løsninger til backup, men at man også har løsninger til at mindske risikoen for alvorlige forstyrrelser af cyberangreb er unikt. Vi ser frem til at samarbejde med ExaGrid og vores partnere om at tilbyde en af ​​markedets bedste løsninger på backup-området,” siger Jonas Vallin, VP Infrastructure Solutions division hos Pedab Group.

“I takt med at truslen fra cyberangreb bliver mere og mere tydelig for alle, ser vi frem til at samarbejde med PEDAB og deres partnere om at hjælpe virksomheder og organisationer i Norden med at beskytte sig mod cyberangreb gennem ExaGrids innovative lagringssystem til backup,” fortsætter Thomas Krokbäck, salgschef på ExaGrid.

For mere information, kontakt venligst:
Jonas Vallin, VP Infrastructure Solutions division Pedab Group, +46 76620 14 08
Gisela Östlund, pressekontakt, +46 76620 14 48

 

 

 

Til trods for et år præget af den globale pandemi, kan it-distributøren Pedab Danmark fejre at have leveret sit bedste finansielle resultat i 10 år. Det er desuden ikke det eneste, de kan glæde sig over hos Pedab Danmark, da de fra den 1. juni 2021 udvider forretningen og byder it-profilerne Thomas Grosbøl og Lars Simonsen velkommen om bord.

It-distributøren Pedab Danmark, som specialiserer sig i en niche på markedet med et nøje udvalgt økosystem, har i en af nyere tiders største kriser formået at levere et mere end tilfredsstillende resultat, hvor både top- og bundlinje er forbedret.

“Jeg er utroligt begejstret for resultaterne, hvor både top- og bundlinje er signifikant forbedret. Vores partnere har aldrig været mere tilfredse end nu, og en af de primære årsager til dette skyldes netop, at vi har formået at samle et stærkt og alsidigt team, der hjælper vores partnere i sikkert mål med deres forretninger. Ligeledes har vi et økosystem af dygtige og kompetente partnere, som formår at levere de løsninger, der efterspørges i markedet lige nu. Det er jeg selvfølgelig meget stolt over! Og med tilføjelsen af Thomas Grosbøl og Lars Simonsen til teamet mener jeg, at Pedab Danmark står stærkere end nogensinde før”, udtaler Kim Nielsen, Direktør i Pedab Danmark.

Den prioriterede indsats på kerneleverancerne, et øget fokus på økosystemet og en omstillingsparat forretningsstrategi har ligeledes været en del af opskriften på den fremgang, som Pedab Danmark har oplevet det seneste år. Pedab Danmarks skalering og fokuserede forberedelse til fremtidens store opgaver ligger også helt i tråd med strategien hos partneren, IBM, der er en vigtig kerneforretning hos Pedab Danmark. Også IBM selv fokuserer og investerer nu massivt i en partnerstrategi, hvor samarbejdet med Pedab Danmark forventes at spille en endnu vigtigere rolle.

Med de gode resultater i baghånden er ambitionen for fremtiden hos Pedab Danmark meget klar:

“Vores kernefokus fremadrettet vil fortsat være vores partnere. Vi ændrede vores strategi, før vi gik ind i det nye finansår, hvor vi omprioriterede vores indsatser og satte vores økosystem og partneroplevelse som det primære fokuspunkt – og det vil vi fortsætte med!

Vi adskiller os på markedet med et højt niveau af teknologiekspertise, innovation og forretningsforståelse, hvorfor vi kontinuerligt arbejder på spændende projekter, der hjælper vores partnere med at accelerere og skalere deres forretning. Ambitionen er, at Pedab fortsætter den vækstrejse, som vi allerede er godt i gang med”, fortæller Kim Nielsen afslutningsvis.

 

For mere information bedes I kontakte:

Kim Nielsen, Direktør Pedab Danmark

Tlf.: +45 77 01 55

E-mail: kim.nielsen@pedab.com

Christina Jentoft, presseansvarlig hos Pedab Danmark

Tlf.: +45 28 26 35 64

E-mail: christina.jentoft@pedab.com

Om Pedab

Pedab blev grundlagt i 1993 og har siden leveret IT-infrastrukturløsninger, softwareløsninger og tjenester sammen med et økosystem af udvalgte leverandører, forhandlere, integratorer, applikationsudviklere og driftsselskaber. Pedab har aktiviteter i otte lande; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. Pedab arbejder med produkter, løsninger og teknologi fra førende leverandører som IBM, Huawei, Supermicro, Micro Focus, Toshiba, dynabook, Fujitsu, SUSE, Red Hat, Clavister og Scale Computing. Pedab havde en omsætning på SEK 1,7 mia. I regnskabsåret 2019/20.

Pedab er for tredje år i træk Årets distributør af Huawei!

Pedab har gjort det igen. For tredje år i træk blev IT-virksomheden udnævnt til årets nordiske distributør af Huawei. På den digitale begivenhed Huawei Horizon, Nordic Partner Summit 2021 torsdag den 25. februar, blev det meddelt, at Pedab igen fik lov til at træde på toppen af podiet og modtage prisen Golden Dragon.

– At vi modtager prisen tre år i træk viser, at vi gør det rigtige på lang sigt sammen med vores partnere og i tæt samarbejde med Huawei, siger Marcus Romfors, der er Business Unit Manager hos Pedab. Alle på holdet er ekstremt stolte over, at vores hårde arbejde har betalt sig.

Pedab var involveret fra starten, da Huawei lancerede sine produkter i Sverige og er vokset til en betydelig partner og distributør. Blandt andet er det det, som Huawei fremhæver i motivationen til prisen for Årets distributør.

”Pedab har eksisteret siden lanceringen af Huawei Enterprise i Sverige. Med evnen til at arbejde sammen og tillid, der er opbygget gennem årene, har virksomheden opfyldt og drevet den trinvise udvikling på trods af eksterne udfordringer. Pedab har skabt enorm merværdi og ydet et stærkt bidrag til væksten i den offentlige sektor for Huawei og vores partnere. Sidst men ikke mindst har Pedab bidraget til den fælles succes ved at investere over $ 120.000 i Huawei-produkter og støtte over 100 Proof of Concept (PoC). ”

For mere information bedes du kontakte:
Mariana Skeel, Sales Manager I&P, +45 60 33 06 55
Christina Jentoft, pressekontakt, +45 50 77 01 65

Om Pedab

Pedab blev grundlagt i 1993 og har siden leveret IT-infrastrukturløsninger, softwareløsninger og tjenester sammen med et økosystem af udvalgte leverandører, forhandlere, integratorer, applikationsudviklere og driftsselskaber. Pedab har aktiviteter i otte lande; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. Pedab arbejder med produkter, løsninger og teknologi fra førende leverandører som IBM, Huawei, Supermicro, Micro Focus, Toshiba, dynabook, Fujitsu, SUSE, Red Hat, Clavister og Scale Computing. Pedab havde en omsætning på SEK 1,7 mia. I regnskabsåret 2019/20.

Tilmeld dig og modtag e-mails fra Pedab

Pedab udsender e-mails 1-2 gange om måneden med nyheder og invitationer til arrangementer. Udfyld felterne nedenfor og du vil fremover modtage e-mails fra os. Pedab behandler dine kontaktinformationer fortroligt, og du kan til hver en tid framelde dig vores e-mails.Læs seneste artikler på vores blog