Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

Nyheder

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Pedab

PRESSEMEDDELELSE

Pedab er for tredje år i træk Årets distributør af Huawei!

Pedab har gjort det igen. For tredje år i træk blev IT-virksomheden udnævnt til årets nordiske distributør af Huawei. På den digitale begivenhed Huawei Horizon, Nordic Partner Summit 2021 torsdag den 25. februar, blev det meddelt, at Pedab igen fik lov til at træde på toppen af podiet og modtage prisen Golden Dragon.

– At vi modtager prisen tre år i træk viser, at vi gør det rigtige på lang sigt sammen med vores partnere og i tæt samarbejde med Huawei, siger Marcus Romfors, der er Business Unit Manager hos Pedab. Alle på holdet er ekstremt stolte over, at vores hårde arbejde har betalt sig.

Pedab var involveret fra starten, da Huawei lancerede sine produkter i Sverige og er vokset til en betydelig partner og distributør. Blandt andet er det det, som Huawei fremhæver i motivationen til prisen for Årets distributør.

”Pedab har eksisteret siden lanceringen af Huawei Enterprise i Sverige. Med evnen til at arbejde sammen og tillid, der er opbygget gennem årene, har virksomheden opfyldt og drevet den trinvise udvikling på trods af eksterne udfordringer. Pedab har skabt enorm merværdi og ydet et stærkt bidrag til væksten i den offentlige sektor for Huawei og vores partnere. Sidst men ikke mindst har Pedab bidraget til den fælles succes ved at investere over $ 120.000 i Huawei-produkter og støtte over 100 Proof of Concept (PoC). ”

For mere information bedes du kontakte:
Mariana Skeel, Sales Manager I&P, +45 60 33 06 55
Christina Jentoft, pressekontakt, +45 50 77 01 65

Om Pedab

Pedab blev grundlagt i 1993 og har siden leveret IT-infrastrukturløsninger, softwareløsninger og tjenester sammen med et økosystem af udvalgte leverandører, forhandlere, integratorer, applikationsudviklere og driftsselskaber. Pedab har aktiviteter i otte lande; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. Pedab arbejder med produkter, løsninger og teknologi fra førende leverandører som IBM, Huawei, Supermicro, Micro Focus, Toshiba, dynabook, Fujitsu, SUSE, Red Hat, Clavister og Scale Computing. Pedab havde en omsætning på SEK 1,7 mia. I regnskabsåret 2019/20.

Tilmeld dig og modtag e-mails fra Pedab

Pedab udsender e-mails 1-2 gange om måneden med nyheder og invitationer til arrangementer. Udfyld felterne nedenfor og du vil fremover modtage e-mails fra os. Pedab behandler dine kontaktinformationer fortroligt, og du kan til hver en tid framelde dig vores e-mails.