Pedab Group indgår nordisk partnerskab med Informatica

Pressemeddelse

Pedab Group er stolte af at annoncere, at vi nu er distributør for Informatica i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Pedab Groups etablerede partnernetværk passer godt til Informatica, der er markedsledende indenfor data management, og flere af Pedabs partnere har løsninger, der naturligt komplimenterer Informaticas løsningsportefølje. Informaticas eksisterende partnere vil indgå i en 2-tier model med Pedab. Modellen indebærer, at alle partnere kan drage nytte af Pedabs ekspertise og forretningsindsigt, som er oparbejdet gennem Pedabs mangeårige erfaring med teknologi og  IT markedet.

”Informatica vil tilføre stor værdi til vores nordiske partner økosystem. Korrekt, effektiv og skalerbar datahåndtering er en nødvendighed for alle virksomheder, der er igang med en digital transformation. Her tænker jeg bl.a. på Data Governance, Analytics og Data Lake,” siger Uffe Hjorth, Business Unit Manager, Software, Pedab Denmark A/S.

Data er en af de vigtigste strategiske områder i den digital transformation for mellemstore og store virksomheder. Informaticas data management løsninger, leveret gennem Pedabs kompetente partnernetværk, vil hjælpe disse virksomheder med at få værdi ud af deres data, og dermed øge deres konkurrenceevne,” siger Rodney Foreman, senior vice president, Partner Ecosystems, Informatica.

Det nye strategiske partnerskab med Pedab indebærer store fordele for  Informatica, vores kunder og eksisterende partnere i den nordiske region. Vores kunder får adgang til Informaticas markedsledende portefølje indenfor data management gennem de forretningsløsninger, som deres lokale leverandører tilbyder. Vores partnere får adgang til Pedabs kompetence,  viden og  operationelle support, ” siger Lisa Oreland Murby, Nordic Leader og Sales Director, Informatica.

 

Kontaktperson:

Uffe Hjorth, Business Unit Manager Software, Pedab Denmark A/S

Tlf: +45 50 77 01 52 / email: uffe.hjorth@pedab.com

 

Pedab er en højtspecialiseret IT distributør, der rådgiver virksomheder indenfor software, IT infrastruktur  & services. Vi rådgiver i alt fra klassisk IT distribution til strategisk forretningsudvikling herunder nye løsninger, nye markeder og nye samarbejdsmuligheder. Pedab blev grundlagt i 1993 og har idag 120 ansatte i otte lande: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. Vi samarbejder med et nøje udvalgt netværk af partnere og leverandører om at levere markedsledende IT-løsninger og services til det europæiske marked, og distribuerer produkter fra førende leverandører som IBM, Huawei, Lenovo, Supermicro og Informatica. Konsoliderede indtægter for Pedab Group for 2016/17 udgjorde 163 millioner euro svarende til en vækst på 14,7 procent.

Informatica er valgt som Leader i Gartners Magic Quardrant for 4. år i træk indenfor Enterprise Integration Platform as-a-service løsninger