Hvad vil du søge efter?

Blog

Pedab og Experis har indgået partnerskab

1 juli, 2020

Pedab og Experis er glade for at kunne meddele, at de har indgået et strategisk partnerskab for salg og levering af it-sikkerhedstjenester på det nordiske og baltiske marked. 

Dette partnerskab kombinerer Pedabs IT-sikkerhedstjenester i verdensklasse med Experis’ enestående kompetence til at levere sådanne tjenester til SMB-markedet. Partnerskabet giver de to virksomheder mulighed for at levere et bredt og holistisk servicekatalog til deres kunder, der dækker it-sikkerhedstjenester, rådgivning og uddannelse. Gennem dette samarbejde forbedres virksomhedernes evne til at imødekomme deres kunders behov væsentligt, hvilket muliggør salg og levering af omfattende it-sikkerhedsløsningstilbud til en overkommelig pris. 

”Dette nydannede strategiske samarbejde understøtter Pedabs vækststrategi med det formål at skabe langsigtede partnerskaber og nye forretningsmuligheder for dets økosystem” siger Henning Gaalaas, leder af sikkerhedsafdelingen i Pedab Group. ”Vi er spændte og ser frem til de mange muligheder, dette partnerskab åbner for os fremover.” 

Experis vil inkorporere Pedabs sikkerhedstjenester i deres tilbud om it-sikkerhedstjenester, samt videresælge Pedabs Managed SIEM-løsning. Modsat vil Pedab videresælge Experis ‘eksisterende tjenester, dvs. Experis Secure Basic-tjenesten. “Med tilføjelsen af Pedabs sikkerhedstjenester til vores tilbud kan vi øge det serviceniveau, vi leverer til vores kunder. Vi ser også store muligheder for vækst målrettet mod et bredere kundegrundlag gennem Pedabs veletablerede økosystemer af partnere, leverandører og kunder”, siger Morten StoaHead of Cyber Security i Experis“Jeg er meget glad for samarbejdet mellem vores virksomheder, som helt sikkert vil forbedre vores evne til at tilbyde løsninger, der er skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov.” 

For yderligere information, kontakt venligst: 

Henning GaalaasSecurity Division Leader, Pedab Group, mobil: +47 905 31 357 
Kim Bretting, Head of Cyber SecurityExperis, mail: kim.bretting@dk.experis.com

  

Om Pedab 
Pedab blev grundlagt i 1993 og leverer IT-infrastruktur, softwareløsninger og tjenester fra udvalgte leverandører til forhandlere, applikationsudviklere og hostingfirmaer. Pedab har 130 ansatte i otte lande, herunder Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. Pedab leverer produkter fra førende leverandører som IBM, Huawei, HCL, SuSE, Sophos, Lenovo, Supermicro, Clavister og Toshiba. www.pedab.com 

  

Om Experis 
Experis tilbyder cybersikkerhedstjenester til alle virksomheder, uanset deres størrelse eller branche. Vores vision for Cyber Security er “Sikkerhed for alle”, og i tråd med denne vision er vores tjenester faktisk designet til at imødekomme behovene hos alle typer virksomheder. Vores Experis Secure Basic-løsninger er specielt velegnet til SMB-markedet. Vores servicetilbud består af IT-sikkerhedskonsulent, sikkerhedstest, sikkerhedsovervågning, sikkerhedsarkitektur, sikkerhedstræning og forskellige emballerede sikkerhedstjenester. Vi opererer internationalt og leverer vores tjenester ved hjælp af både lokale og globale ressourcer. Ved at hjælpe vores kunder med at udvikle deres IT-sikkerhed, gør vi dem i stand til at fokusere på deres kernevirksomhed. www.experis.com