Hvad vil du søge efter?

Blog

Pedab og Fujitsu underskriver ny partnerskabsaftale

16 juni, 2020

Vi er glade for at kunne annoncere, at Pedab Denmark A/S og Fujitsu har ingået en aftale om, at samarbejde på det danske marked, hvor Pedab Denmark A/S bliver distributør af den fulde Fujitsu portefølje.

Fujitsu er det førende japanske teknologiselskab (+ 130.000 ansatte og konsoliderede indtægter på 3,9 billioner yen, 35 milliarder US $), der leverer IT-infrastrukturløsninger og -tjenester, som bringer mennesker, information og teknologi sammen. Virksomheden er forpligtet til den indirekte tilgang til markedet, og kanalen spiller derfor en afgørende rolle i at levere denne vision.

Frederik Gerval, landechef af Fujitsu Products; siger dette om det nye partnerskab ”Fujitsu sigter mod en stærk vækst på det danske marked. Som IT-infrastrukturvirksomhed ønsker vi, at tilbyde vores kanalpartnere et interessant og friskt alternativ til slutkundeløsningerne, og på den måde være en del af en vækst med Fujitsu. Vores kanalpartnere fortjener de bedste processer i alle forretningssager, og jeg tror, ​​at vores samarbejde med Pedab vil bringe værdi til dette ”

Kim Nielsen, direktør, Pedab Denmark A/S; siger dette om det nye partnerskab ”Pedab er begejstret for dette nye partnerskab, der går ud over fantastiske produkter og løsninger til it-markedet. Både Fujitsu og Pedab deler lignende kerneværdier og fokuserer på at finde nye forretningsmuligheder og efterspørgselsgenerering. Ved at kombinere den lokale tilstedeværelse af Pedab, og det brede spektrum af produkter og løsninger fra Fujitsu, gør det det muligt for vores økosystem at udnytte den enorme række innovative teknologier, som Fujitsu har i deres portefølje.”