Hvad vil du søge efter?

Blog

Pedab og Sweet Geeks A/S indgår strategisk partnerskab

15 september, 2020

Pedab og Sweet Geeks A/S indgår strategisk partnerskab om salg og levering af Industri 4.0, AI og ML baserede løsninger til danske virksomheder.

Partnerskabet kombinerer Pedab’s analysemetode (#DataForBusiness) med Sweet Geek’s enestående kompetence, indsigt og erfaring indenfor dette marked. Partnerskabet giver de to virksomheder mulighed for at levere et bredt og holistisk servicekatalog til kunderne, der dækker analyse, rådgivning, uddannelse og udvikling af kundespecifikke løsninger baseret på data.

”Dette strategiske samarbejde understøtter Pedab’s strategi med det formål at skabe langsigtede partnerskaber og nye forretningsmuligheder for vores kunder og økosystem” siger Carsten Brock, Business Development Manager for Pedab Danmark. ”Vi er meget begejstrede og ser frem til de mange muligheder, dette partnerskab åbner for danske virksomheder.” 

“Med tilføjelsen af Pedab’s kompetencer indenfor #DataForBusiness, kan vi øge det serviceniveau, vi leverer til vores kunder.

Vi ser også store muligheder for vækst målrettet mod et bredere kundegrundlag gennem Pedab’s veletablerede økosystemer af partnere, leverandører og kunder”, siger Steffen Pedersen, CEO for Sweet Geeks. “Jeg er meget glad for samarbejdet mellem vores virksomheder, som helt sikkert vil forbedre vores evne til at udbrede vores kompetencer, der er skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov.” 

For yderligere information, kontakt venligst: 
Steffen Pedersen, CEO, Sweet Geeks A/S, sap@sweetgeeks.dk
Carsten Brock, BDM, Pedab Danmark A/S, carsten.brock@pedab.com

Om Pedab 
Pedab blev grundlagt i Sverige i 1993 og leverer software- og infrastruktur løsninger fra udvalgte leverandører til forhandlere, applikationsudviklere og hostingfirmaer. Pedab er i ni lande, herunder Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Estland, Litauen, Letland og Frankrig. 

Pedab leverer produkter fra førende leverandører som fx IBM, Fujitsu, Huawei, SAP, HCL og Toshiba. www.pedab.dk 

Om Sweet Geeks A/S

Siden vores start i 2013 har Sweet Geeks A / S haft en klar vision om at handle professionelt og fokuseret og skabe værdi for både vores forretningspartnere og deres kunder.

Sweet Geeks er en senior software konsulentvirksomhed med fokus på AI/ML inden for sektoren for vedvarende energi, Cyber Security og Smart Industries.

Det er vores mission at løbende præsentere vores partnere for det stærkeste softwareudviklingsteam, der findes på markedet inden for vores forretningsfokusområde.

https://sweetgeeks.dk/