Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes

Pedab Retail

POINT-OF-SALE LØSNING TIL BEDRE KØBSOPLEVELSER

Point-of-Sale løsning til bedre købsoplevelser

En kasseløsning, også kaldet Point of Sale eller POS, gør det nemt og hurtigt at betjene kunder og tage imod betaling. En POS-løsning består af hardware og software, der håndterer selve transaktionen ved salg af et produkt eller en ydelse. Pedab tilbyder en udvalgt portefølje af POS-løsninger, kombineret med services der inkluderer integration til konfiguration, software integration, logistik samt support, finansiering og markedsføring.

Ud over POS leverer vi et bredt udvalg af produkter til detailhandel, såsom løsninger til montering, scannere og e-handelssoftware. Vi kan også tilbyde POS-as-a-Service, som detailhandlere i stigende grad efterspørger, da det medfører en række praktiske og økonomiske fordele.

Pedabs Retail team har brancheerfaring og tilbyder kvalificeret vejledning i valg af den rigtige retail løsning til din virksomhed. Vi hjælper dig i alle faser af din investering i ny teknologi – lige fra at vælge det rigtige udstyr til at give den nødvendige support igennem hele livscyklussen.

white decorative stripes white decorative stripes

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Takket være vores moderne logistikcenter er vi stolte over at kunne tilbyde hurtig forsendelse. Vi kan ofte sende en POS-løsning allerede dagen efter du har afgivet din ordre.

Kontakt