Hvad vil du søge efter?

Blog

Pedab støtter Cyber Security Month i oktober

1 oktober, 2019

National Cyber Security Awareness Month blev første gang afholdt i de tidlige 2000’ere i USA af National Cyber Security Division i Homeland Security sammen med Cyber Security Alliance.

Amerikas Cyber Security Month er blevet en verdensomspændende kampagne, der inkluderer: European Cyber Security Month (ECSM) og National Cyber Security Awareness Week i Australien.

ECSM’s mål er at skabe opmærksomhed, ændre adfærd og give ressourcer, der fortæller, hvordan både befolkningen og organisationer kan sikre sig online. De overbringer vigtigheden af at sikre information og fremhæve de enkle løsninger derude for at beskytte data, hvad enten det er personlige, økonomiske eller professionelle.

Pedab støtter Cyber Security Awareness-måneden!

Sikkerhed og cyber-sikkerhed er et af Pedabs kerneområder, og derfor deltager vi i Cyber Security Month for at hjælpe med at sprede viden omkring Cyber Security.

I løbet af måneden deler vi tips og informationer om online sikkerhed. Der vil både være tip og tricks til, hvordan du kan sikre dine følsomme oplysninger samt blogindlæg om emner som cyberangreb, hackere, omkostninger, og hvordan du kan opdage, at du er blevet hacket.