Hvad vil du søge efter?

Blog

Sådan reducerer du din virksomheds forretningsrisiko

22 oktober, 2020

Digitalisering har ført til store huller i organisationers bevidsthed omkring it-sikkerhed. Ledere er blevet hæmmet af deres egne og organisationens kompetencer, når det kommer til at øge bevidstheden om den enkeltes ansvar. Dette ansvar ligger hos den daglige leder og direktørerne. Ansvar kan ikke delegeres, men jobbet kan udføres af andre.

Denne manglende kompetence med hensyn til eget ansvar fører til store huller i organisationer. Det bliver således muligt og let for trusselaktører at bryde ind. Her taler vi ikke kun om de sædvanlige cyberkriminelle, men stater, der har tid, pengekapacitet og kender vores sårbarheder.

Hos Pedab har vi et stort team af eksperter, der arbejder med forretningsrisiko hver dag. Vi ser, at der mangler fokus på at løse potentialet for cybertrusler i vores daglige digitale forhold til andre. Der skal være en dygtiggørelse inden for områder som cybertrusler, cyberrisiko og forretningsrisiko.

Mere opmærksomhed omkring it-sikkerhed er nødvendig
Mens man investerer i informationsinfrastruktur, hvor det er effektivt at optimere forretningsprocesser og imødekomme kundernes efterspørgsel, er opmærksomheden ikke særlig høj for de digitale farer, du har at gøre med. Dette bringer ikke kun virksomhedens levedygtighed i fare, men også vores data.

Virksomheder, der har en velgennemtænkt cybersikkerhedsdagsorden, ser ud til at være professionelle, selvom de mister stor værdi i cyberangreb. Ligesom Maersk-hændelsen i 2017, mistede Yahoo over 300 millioner dollars for ikke at have en god strategi til sikre data, og være ærlig over for sine kunder om, at de havde lækket alle deres data.

Sammen med vores partnere arbejder vi i Pedabs IT-sikkerhedsafdeling med klienter i hele Europa, for at øge bevidstheden om vigtigheden af, ​​at beskytte digitale aktiver. Dette er ikke en revolution, men en systematisk og grundlæggende strategi til at hjælpe ledere, udviklere og delegerede med ansvar. Vi overvåger alarmer og hjælper, når ting går galt. Vores europæiske kunder opererer over hele verden, og vi støtter dem 24/7.

Vores tre fokusområder, når vi udarbejder en dagsorden for it-sikkerhed

1. Forretningsrisiko – vi ser på muligheden for direkte eller indirekte tab, der skyldes fejl i vigtige forretningssystemer, processer, procedurer eller hos mennesker.

2. Omdømme – med fokus på potentialet for tab eller skade forårsaget af organisationens omdømme eller offentlige image.

3. Juridisk og overholdelsesrisiko – Potentiale for tab eller skade på grund af retslige skridt mod en organisation for overtrædelse af lov eller forskrifter. Noget, der gælder fuldt ud af stigende kraft, når GDPR er en realitet.

Vil du lære mere om, hvordan vores sikkerhedseksperter kan hjælpe dig med at reducere forretningsrisikoen? Så er du velkommen til at oprette forbindelse til os.