Hvad vil du søge efter?

Blog

Succes i hybridverdenen

10 december, 2020

Vi er nødt til at tilbyde vores kunder fleksible løsninger, der kan hjælpe med at opnå succes i hybridverdenen. Effektiv ressourcehåndtering, lettere vedligeholdelse og hurtigere implementering. IBMs svar på dette kaldes Cloud Paks (der er seks af dem) og Red Hat OpenShift, der bruges til at styre Kubernetes-miljøer.

Med det stigende brug af cloudtjenester, er computerkraft blevet et produkt man køber som en service. I teorien kan organisationer optimere deres it-omkostninger ved at altid flytte arbejdsbelastninger til det sted, hvor den billigste kapacitet kan opnås lige nu. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, da forskellige cloudtjenester kræver sin egen ekspertise, og da det er mere udfordrende end som så, at flytte arbejdsbelastninger fra et sted til et andet. Vi er dog nødt til at kunne tilbyde vores kunder fleksible løsninger, der også hjælper dem med at få succes i hybridverdenen.

IT-arkitektur bør betragtes som en samlet enhed i stedet for mange separate dele. Fundamentet er baseret på moderne, platformuafhængig og intelligent-styrede containerimplementering, og det integrerede applikationslag bygget på det – foruden at glemme sikkerheden.

Gartner forudsiger, at mere end 75% af de globale organisationer vil køre containerapplikationer i deres produktion inden 2022. Den procentdel er mindre end 30% i dag.

De største fordele ved at bruge containerteknologi set fra kundernes synspunkt:

  • Mere effektiv it-ressourcestyring
  • Lettere administration og vedligeholdelse
  • Bedre samarbejde mellem applikationsudviklingsteams og IT
  • Hurtigere implementering

Når kunderne overvejer disse løsninger, så vi bør alle være stærkt involveret i denne diskussion. Indtil videre er der ofte kun få containermiljøer, og/eller de kører kun på en platform. Således er håndteringen af dem stadig mulig uden brug af OpenShift. Men på længere sigt kan denne tilgang – og at stole for meget på en cloud-løsning – låse kunden fast hos en leverandør i en mindre optimal løsning.

Ved at løfte kontrollaget “højere”, kan den nødvendige ekspertise målrettes bedre, og kunden har mere fleksibilitet med hensyn til selve platformen – hvad enten det er det lokale datacenter, cloud eller en hybridmodel ved hjælp af flere muligheder.

IBMs svar på dette er Cloud Paks og Red Hat OpenShift til styring af Kubernetes-miljøer. OpenShift er en nøglekomponent i puslespillet og giver kunderne betydelig merværdi, når de flytter applikationer til at køre i containere. Denne video gennemgår kort hvordan OpenShift i væsentlig grad letter arbejdet for både appudviklere og it-administratorer.

Ønsker du at vide mere om Cloud Paks og Red Hat OpenShift, så kontakt din lokale Pedab kontaktperson eller Jesper Dupont Kristensen på tlf. 45 5077 0154 eller mail: jesper.kristensen@pedab.com