Hvad vil du søge efter?

white decorative stripes white decorative stripes

Job hos Pedab

Vi søger en marketingkoordinator (studiejob)!

Kunne du tænke dig at arbejde med marketing i en it-virksomhed og få hands-on erfaring med at lave marketing, der understøtter salg? Er du skarp til at kommunikere og formidle budskaber? Og kunne du tænke dig at arbejde med digital marketing med vægt på hjemmeside, blog og sociale medier?

Vi søger en dygtig marketingkoordinator, der ønsker at indgå i et salgs- og marketingteam bestående af 13 energiske kollegaer, som alle bestræber sig på at levere en målrettet indsats i et uformelt miljø.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Løbende opdatering og udvikling af vores hjemmeside og blog
 • Opdatering og udvikling af indhold til sociale medier (primært LinkedIn)
 • Udarbejdelse af content til hjemmeside, blogs og sociale medier, eksempelvis i form af videoer
 • Udarbejdelse af e-mail marketing
 • Opsætning af produktblade, invitationer mv.
 • Opfølgning på digitale aktiviteter
 • Deltagelse i planlægning og eksekvering af seminarer eller større events

 

Marketingkoordinator med drive, stærke kommunikative evner og godt humør.

Vi forestiller os, at du er på 2. eller 3. år af din bachelor eller netop startet på din kandidat, gerne inden for marketing, kommunikation eller lignende. Måske har du allerede relevant erfaring fra praktik eller et studiejob. Det vigtigste for os er, at du har drive, har lyst til at kommunikere og at du er i stand til at yde en stabil og engageret indsats.

Kendskab til WordPress, Google Anlytics, e-mail marketing og/eller Adobe Creative Cloud vil være en fordel, men bestemt ikke en nødvendighed.

 

Vi leder efter dig, som er …

 • dygtig til skriftlig dansk og dygtig til engelsk
 • kan lide at skrive og tænke i målgrupper og budskaber
 • villig til at arbejde bredt og alsidigt
 • interesseret i at lære marketingværktøjer at kende, hvis du ikke kender dem i forvejen
 • en teamplayer og ønsker at bidrage positivt til et godt samarbejde
 • interesseret i at stifte bekendtskab med it-branchen

Du kommer til at have et tæt samarbejde med hele teamet, og derfor skal du trives i en udadvendt rolle. Du får mulighed for at bidrage med dine kreative ideer og inputs – både de kortsigtede og mere langsigtede.

Der er til tider fart over feltet, og derfor er det også vigtigt, at du arbejder struktureret, er i stand til at planlægge din tid og prioritere dine opgaver. Arbejdstiden forventes at være 10-20 timer per uge efter nærmere aftale.

 

Vil du være en del af teamet?

Vi hører meget gerne fra dig hurtigst muligt og gerne senest den 15. juni 2021. Send din ansøgning per e-mail til Marketing Manager: Christina Jentoft på christina.jentoft@pedab.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

Om Pedab Danmark

Pedab Danmark er en del af den svenske Pedab Group, som ejes hundrede procent af den familie som stiftede Pedab Group i 1993. Dette giver os fleksibiliteten til at vokse i vores eget tempo med en stærk vision og til at opbygge langsigtede relationer i et sundt forretningsmiljø.

At være familieejet har altid formet vores virksomhedskultur og giver et solidt fundament for vores succes. Vi leverer løsninger og tjenester, der skaber ægte merværdi, og vi sigter mod et tæt samarbejde baseret på loyalitet og fair play. Vi stræber altid efter at opbygge langsigtede relationer og win-win partnerskaber.

Dette har ført til konstant vækst lige siden 1993. Som familieejet virksomhed, der er aktiv i otte europæiske lande, er vi stolte over at have lokal ekspertise med global rækkevidde, så vi fleksibelt kan reagere på globale tendenser og hurtigt omdanne ideer til effektive løsninger på de lokale markeder.