Hvad vil du søge efter?

Blog

Hvordan kan du tilpasse din forretning til at takle nye udfordringer?

11 august, 2021

Mennesket er heldigvis tilpasningsdygtigt. Allerede efter få uger i en anderledes situation så vi hvordan, at der opstod en ny normal for mennesker at arbejde og interagere med. Vi skal nu vænne os til at arbejde sammen på en ny måde, hvor alle sidder i deres eget hjem. Så hvordan kan vi kommunikere og dele information internt og eksternt med de samme sikkerhedskrav som før? Nedenfor fremhæver vi tre områder, som du skal være opmærksom på for at bevare din arbejdsgang, selv når forholdene ændrer sig.

Interaktionsløsninger – effektiviser og optimer din måde at arbejde på

Det første skridt er at bruge en god interaktionsløsning. Dette er en fantastisk måde at forbedre produktiviteten og opnå en smartere måde at arbejde på. Denne type platform kan optimere internt og eksternt samarbejde på tværs af ekspertiseområder, deling af dokumenter og ekspertise, strømline kommunikation, sikre informationslagring og gøre det daglige arbejde lettere for alle. En god interaktionsløsning giver dig en fælles arbejdsflade for mange af dine dialoger.

En sådan platform er dog af ringe værdi uden sine brugere, så det er vigtigt for dig at sikre, at hele virksomheden bruger platformen – og dermed sikrer positive resultater. Dette kan gøres ved at formidle, hvorfor de skal bruge løsningen, og hvad de får ud af den.

HCL Connections er et eksempel på en sådan platform og er velegnet til både små og store virksomheder. Med en sådan platform kan du forbedre en række arbejdsvaner, såsom; Reducer den tid, du har bruger i din e-mail, opdater status hver dag, del bogmærker til vigtige websteder og lignende, opret wikier, supportforums og meget mere. Dette hjælper med at skabe en større motivation for samarbejde uden fysisk at arbejde på samme sted.

Pedab har lang erfaring med at levere samarbejdsværktøjer, der strømliner og optimerer din måde at arbejde på.

Vil du lære mere om HCL Connections?

Analyseværktøjer – få indsigt i systemet

Det er meget vigtigt at være i stand til at overvåge udviklingen af ​​din virksomhed fra dag til dag, og hvordan den påvirkes af ændringerne i samfundet. Du bliver muligvis nødt til at tage beslutninger i disse dage, der vil have store konsekvenser for virksomheden fremover. Ingen kan hjælpe dig med de beslutninger, du skal tage, men vi kan hjælpe dig med værktøjer til at hjælpe dig med at tage beslutninger baseret på de rigtige oplysninger og fakta.

Pedab leverer løsninger fra IBM og SAP, begge kendt som førende aktører inden for analyse og planlægning. Værktøjerne giver dig værdifuld indsigt og sparer dig for meget manuelt arbejde med at samle data fra f.eks. lokale systemer, databaser og regneark. Ved at indsamle data fra flere kilder og visuelt analysere informationen får du et komplet billede af din virksomhed og et uundværligt grundlag for planlægning og beslutningstagning – alt i realtid. Løsningerne giver dine medarbejdere en fælles platform for samarbejde i analyse- og planlægningsprocessen baseret på den samme version af sandheden.

Vores værktøjer er hurtige at bruge, og du vil drage fordel af dem efter et par dage.

Sikkerhed

I nye og ekstraordinære situationer kan der opstå større sårbarheder end normalt og dermed også eksterne trusler. Når mange er hjemme, er du muligvis ikke beskyttet af de samme sikkerhedsfunktioner som kontoret, og det kan være udfordrende. 

Vi ser også, at kriminelle drager fordel af den ekstraordinære situation, verden er i nu. Cyberkriminelle bygger falske websteder, og det er derfor vigtigt at huske deres digitale hygiejne og være nøje opmærksom på det, du klikker på.

Pedab har mange års erfaring med at levere samarbejdsværktøjer, der både strømliner og optimerer din måde at arbejde på.