Hvad vil du søge efter?

Blog

Mød Micro Focus

3 december, 2019

Mød Micro Focus

Micro Focus er en spændende men måske lidt ukendt leverandør i Pedabs portefølje. Oprindeligt fokuserede Micro Focus på forretningsorienterede computerprogrammeringssprog som COBOL, og er over årene ekspanderet blandt andet via en fusion med Attachmate Group i 2014 samt opkøb af HP Enterprise’s software porteføljen i 2016. Micro Focus’ portefølje består i dag af identitetsadgang- og sikkerhedsløsninger, COBOL-udvikling og mainframe-løsninger, udviklings- og IT-driftsstyringsværktøjer, værtforbindelsesløsninger og samarbejds- og netværksløsninger, samt det tidligere HP Enterprise´s software portefølje.

Drevet af en kundecentreret tankegang og innovation leverer Micro Focus de kritiske værktøjer, som organisationer har brug for til at opbygge, betjene, sikre og analysere organisationen. Micro Focus bygger bro mellem disse værktøjer for at mindske kløften mellem eksisterende og nye teknologier, hvilket betyder, at organisationer kan innovere hurtigere og med mindre risiko som led i deres digital transformation.

Micro Focus’ løsninger kan overordnet deles op i 4 fokusområder:

Enterprise DevOps – Byg og levér bedre software hurtigere

For at kunne følge med og være konkurrencedygtig i en digital økonomi er det nødvendigt at kunne lave innovation i hastigt tempo. Med Micro Focus’ DevOps løsninger er det muligt at frigøre ressourcer på tværs af et hybridt it-landskab og hurtigere bringe innovative ideer ud i livet og i det tempo organisationen kræver. Med andre ord kan hastighed og kvalitet gå hånd i hånd.

Hybrid IT Management – Arbejd agilt

Hybrid IT er et broget område, som kan bringe en organisations evne til at konkurrere i fare. Med Micro Focus’ løsninger, kan en organisation mestre hybrid IT mere smidigt og samtidigt bygge bro mellem traditionelle og nye IT-tjenester lige fra mainframe til mobil, fra organisationen til cloud. Vælger en organisation at omfavne fremtiden med ny teknologi, er det ikke ensbetydende med et farvel til alt fra fortiden.

Security, Risk & Governance – Beskyt det, der er vigtigst

It-sikkerhedstrusler eskalerer hele tiden. Ældre applikationer og processer (også nye processer) er fyldte med uforudsete risici, og kravene til beskyttelse af personlige data samt compliance er vokset. Med Micro Focus’ løsninger kan en organisation tage en holistisk, analytisk drevet tilgang til at beskytte det, der betyder mest – uanset om det handler om bruger identiteter, applikationer eller data.

Predictive Analytics – Analysér i tide til at tage aktion

Data er kun værdifulde, hvis du kan få den bagvedliggende indsigt og viden frem på letforståelig vis. Med Micro Focus’ løsninger, kan en organisation eksempelvis udnytte maskinlæring til at transformere ubegrænsede mængder af data til nøjagtig, handlingsorienteret og automatiseret indsigt – og i den hastighed der passer til organisationen. På den måde bliver en organisation klar til at kunne foretage forudsigelser og påvirke forretningsresultater.

Inden for dette områder, finder du også Vertica, en anerkendt database designet til at styre store, hurtigt voksende datamængder, som giver særdeles hurtig respons på forespørgsler og ydelser, specielt når den benyttes til datavarehuse og andre forespørgselsintensive applikationer.

Mere om Micro Focus

Micro Focus International er en multinational software- og informationsteknologivirksomhed med hovedkontor i Newbury, England & Santa Clara, USA. Micro Focus er grundlagt i 1976 og har 16.000 medarbejdere i 43 forskellige lande, hvor op mod halvdelen arbejder med research and development. Micro Focus sælger gennem et internationalt netværk af mere end 4.000 partnere, og mere end 40.000 virksomheder verden over benytter i dag en løsning fra Micro Focus til at drive deres digitale transformation. I Micro Focus’ portefølje er der ikke mindre end 300 forretningskritiske og værdiskabende løsninger.

Tag med til Micro Focus Universe 2020

Konferencen Micro Focus Universe er en årligt tilbagevendende begivenhed for kunder og partnere. I 2020 afholdes den europæiske version af konferencen i Haag i Holland. Arbejder du med Micro Focus’ løsninger, kan vi kun anbefale at du deltager. Læs mere om Micro Focus Universe 2020.

Vil du vide mere om Micro Focus?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Micro Focus’ løsninger passer ind i din portefølje, så kontakt Jens von Arenstorff hos Pedab på jens.arenstorff@pedab.com eller 31 36 00 69.