Hvad vil du søge efter?

Blog

Mød vores partner: Huawei

16 oktober, 2019

Mød vores partner: Huawei

Det sidste halvandet års tid er der blevet sagt og skrevet meget om Huawei. Det er uundgåeligt at den slags omtale kan få kunder til at tøve lidt med investeringer – men ofte er det kun et spørgsmål om, at man mangler en smule faktuel information for at få trygheden tilbage.

Der er ingen risiko ved at bruge servere, storage, switche og netværk fra Huawei –  ligeså lidt som der er risiko ved at bruge teknologi fra Cisco, Dell eller andre. Ikke alene er Huawei produkterne state-of-the-art rent teknisk og designmæssigt – de er også stærkt konkurrencedygtige på pris, og ofte ligge Huaweis priser helt op til 30% under konkurrenternes, samtidig med at forhandlerne stadig kan tjene godt på at videresælge disse produkter.

Huawei i Danmark er meget åben og tilgængelig og har mange højt kvalificerede ansatte som yder kvalitets rådgivning og kan sikre rette konfigurationer, systemdesigns og priser.

Vidste du at Huawei ikke har den kinesiske stat som medejer – men er en 100% medarbejderejet virksomhed? Faktisk har Huawei 96.768 medarbejdere der ejer aktier i virksomheden og der er ingen finansielle institutioner, statsorganer eller andre konsortier og lign. i ejerkredsen.

Huawei er ret imponerende med 188.000 ansatte (svarer til samtlige borgere i Randers og Viborg tilsammen). De er aktivt til stede i mere end 170 lande og har ca. 50% af deres omsætning uden for Kina. Huawei er meget tung på forskning & udvikling (R&D) og helt op mod 80.000 ansatte arbejder med R&D. Tilsammen skaber Huaweis ansatte en årlig omsætning på den anden side af 100 milliarder USD, eller knap 700 milliarder danske kroner – det samme som AP Møller, Vestas, DSV, ISS, Carlsberg og Ørsted tilsammen.

Fsv. sikkerhed er følgende facts:

  • Huawei har ikke installeret bagdøre eller lignede i deres teknologier. Der er på intet tidspunkt fremlagt indicier eller beviser for dette. Der er ikke nogen organer i Kina der kan pålægge Huawei at gøre noget der er er strid med lovgivning, moral og etik – og det er heller ikke sket
  • Forretningen i Danmark er underlagt Dansk lovgivning og EU lovgivning og Huawei honorere naturligvis dette og driver en legitim og lovlydig forretning

Huawei er en fuldt konkurrencedygtig producent af højkvalitets hardware, software og services – og har utroligt mange interessante aktiviteter i gang inden for f.eks. Kunstig Intelligens, Robotics, IoT, BigData, Blockchain mv. Huawei har adskillige R&D centre i Europa som stilles til potentielle kunders rådighed for uddannelse, aftestning, systemdesign osv.

Huaweis produkter er interessante for alle størrelser af virksomheder – men det er klart at dem med store datacentre, store missions kritiske systemer mv. har mest at tjene på at bruge Huawei udstyr. Huawei er på SKI – så alle offentlige virksomheder kan trygt købe og anvende Huawei’s udstyr som sælges gennem en række top-kvalificerede og dygtige danske Huawei Business Partnere.

Er du nysgerrig på hvad en af verdens største IT spillere har at byde på mht. servere, storage og infrastruktur, eller måske inden for spirende områder som AI, IoT, Blockchain mv. så ring til Pedabs Mariana Skeel (+45 60 33 06 55) for en snak herom.