Hvad vil du søge efter?

Blog

WeZimplify indgår partnerskab med Pedab og IBM

11 august, 2021

Vi er glade for at kunne meddele, at WeZimplify har indgået et strategisk partnerskab med IBM & Pedab. WeZimplify skal være en del af det nye nordiske Business Innovation Programme, hvor IBM & Pedab i et tæt partnerskab med udvalgte Innovation Hubs (som Digital Lead & AI Innovation House) i Norden, vil bruge WeZimplify-platformen til at bidrage til yderligere læring, udvikling og omfanget af forretningsinnovationsprojekter.

Carsten Brock, Business Development Manager, Pedab siger:

“Hos Pedab er vi meget glade for dette samarbejde. Vores rolle vil være, at indgå som den lokale Business Hub, der skal sikre momentum og samtidig være den daglige go-to person for programmets aktiviteter. WeZimplifys digitale platform matcher det overordnede formål med Business Innovation Program. Ved at bruge WeZimplify-platformen kombineret med IBM Business Innovation-metoden og hybrid cloud- og AI-teknologi sikrer vi, at innovationsprojekter med et skalerbart potentiale får de bedste muligheder til både at dyrke, teste og modne deres ideer, produkter og virksomheder. Forhåbentlig med det mål at skalere op til at blive en unicorn.”

Sara Schøler Lass – CEO for WeZimplify siger:

“Partnerskabet med Pedab og IBM Business Innovation Program er af stor værdi, da det er i tråd med det overordnede formål for WeZimplify. At give innovation-projekter mulighed for at lære og afprøve, at fokusere på deres værdipropositioner, kundegrupper, indsigt og data, som et solidt fundament for forretnings- og produktudvikling fra tidlig idé til lancering er en stor mulighed. På denne måde kan vi bruge vores platform, viden og metoder til at støtte innovationsprojekter for at gøre en forskel, så de udvikler og lancerer løsninger, som virkelig betyder noget for deres kunder, deres forretning og miljøet og derved optimere levedygtighed og chancen for succes.”

Jesper Johansen, Business Development Executive, IBM siger:

“IBM vil samarbejde med udvalgte og kvalificerede Innovations Hubs som en del af et IBM Nordic Ecosystem. De nordiske lande er valgt som udgangspunkt for IBM Innovations Program, og implementeringen til andre lande følger.

IBM Ecosystem og IBM Innovations Program vil gennem de udvalgte Innovations HUBs sikre support og optimering af betingelser for udviklingsteam ved at skabe adgang til fundamentet for en sund, sikker og skalerbar forretningsudvikling.”

Hvis du vil vide mere om programmet, kan du se mere her (https://www.pedab.dk/hvad-vi-laver/okosystem/business-innovation-program/) eller kontakte:

Carsten Brock på carsten.brock@pedab.com

Jesper Johansen på jjohansen@dk.ibm.com 

Sara Schøler Lass på: ssl@wezimplify.com

Hvis du vil vide mere om WeZimplify, kan du få mere information her: www.wezimplify.com