Hvad vil du søge efter?

Blog

Pedab NaaS – En cloudbaseret Network Management Service, som leverer værdi for MSP’er og kunder

13 september, 2021

Vi introducerer Pedab NaaS, en cloudbaseret Network Management Service til trådløse campusnetværk, bygget på cloud-arkitektur, SDN, AI og Big Data-teknologier, der giver fuld trådløs adgang, OneGlobal Network og Intelligent O&M. 

Alt netværk HW ejes af kunden, mens O&M er cloudbaseret og leveres som abonnement hos MSP. Platformens infrastruktur er lokaliseret hos Pedab i Sverige og tilgængelig på det nordiske marked, hvilket betyder det højeste sikkerhedsniveau for både MSP’er og deres kunder. 

 Som løsningsabonnenter med deres MSP kan kunderne enten overlade O&M til MSP eller gøre det med deres eget personale med direkte fjernadgang til NaaS-platformen på Pedab-websiden. 

 

Pedab NaaS tilbyder betydelige fordele i forhold til traditionelle ikke-cloud-baserede løsninger, for både MSP og deres kunder: 

  • Cloudbaseret netværksstyring er en stærk trend i branchen, da konceptet letter virksomhedens digitalisering 
  • Pedab NaaS er en nordisk løsning rettet mod MSP’er – infrastruktur og data hostes på Pedab-siden i Sverige og ikke i en public cloud 
  • Høj ROI for MSP, baseret på Pedab NaaS’s tekniske design og kontraktstruktur 
  • Relativt lave startomkostninger for kunderne med muligheder for at kombinere/vælge mellem faste og variable omkostningsmodeller 
  • Løsningsbaseret på Wi-Fi 6 for øget kapacitet og ydeevne 
  • Installation og implementering på få dage 
  • Fremtidssikker løsning med stor fleksibilitet – forberedt til IoT og med understøttelse af omprioritering mellem it-ressourcer, ændrede arbejdsgange og processer, kontinuerlig enterprise- og forretningsudvikling og med åbne API’er til IT og procesintegration 
  • Høj sikkerhed med stærke firewalls, login til tofaktorautentificering og fuld overensstemmelse med datasikkerhedsdirektiver 
  • Managed Service Commitment – kvalitet, drift og service aftalt med SLA’er. 

 

Produkter: Pedab NaaS-netværkslag består af kundens fysiske enheder med trådløst, ultra-bredbånd og API’er til en lang række forskellige enheder. Router: NetEngine AR, switche: Switches i CloudEngine S-serien, Wi-Fi 6: AirEngine Wi-Fi, firewall: HiSecEngine AI Firewalls. 

 

 Pedab NaaS tilbydes som abonnement enten månedligt, årligt eller 3-årigt, hvor sidstnævnte giver omkostningsbesparelser på cirka 30 procent årligt. Som en introduktionskampagne tilbyder vi nu 3 års licenser til prisen på 2 år! 

Kontakt os for at høre mere om, hvad Pedab NaaS kan betyde for din virksomhed og dine kunders IT -miljø!

Tobias Gottschalk
Email: tobias.gottschalk@pedab.com
Tlf.: +45 27 13 35 08

 

{{cta(‘e59080c0-7c7f-4e2a-93b4-317c463850e7′,’justifycenter’)}}